Editura Evenimentul si Capital

Ajutor de stat pentru investiţii. Ministerul Finanţelor primeşte cereri pentru subvenţionarea dezvoltării regionale

Autor: | | 0 Comentarii | 201 Vizualizari

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) primeşte, din 12 iunie, cereri pentru subvenţionarea investiţiilor care promovează dezvoltarea regională prin crearea de locuri de muncă. Bugetul alocat sesiunii este de 106,29 milioane lei, iar cererile se depun până în 23 iunie 2017.

“Obiectivul schemei de ajutor de stat instituite prin H.G. 332/2014 îl reprezintă dezvoltarea regională prin sprijinirea investiţiilor şi crearea de noi locuri de muncă, prin acordarea de sume sub formă de granturi, de la bugetul de stat, precum cheltuieli eligibile de natura costurilor salariale. Cererile de acord pentru finanţare, însoţite de documentele justificative necesare în prima etapă de evaluare, se transmit prin poştă sau servicii de curierat, cu solicitarea confirmării de primire, sau se depun la Registratura generală a Ministerului Finanţelor Publice, menţionându-se pe plic: 'Unitatea de implementare a schemei de ajutor de stat instituite prin H.G. nr. 332/2014', se arată într+un comunicat de presă.

Ministerul Finanţelor Publice finalizează prima etapă de evaluare a cererilor de acord pentru finanţare în termen de maximum 30 de zile lucrătoare de la data închiderii sesiunii de depunere şi publică pe site rezultatul procesului de selecţie.

“Pentru întreprinderile selectate, MFP finalizează a doua etapă de evaluare în termen de maximum 30 de zile lucrătoare de la data la care întreaga documentaţie este completă, conform prevederilor schemei de ajutor de stat. Cererile de acord pentru finanţare înregistrate în afara perioadei 12-23 iunie 2017 se restituie întreprinderilor, fără a fi considerate ulterior în procesul de analiză”, menţionează sursa citată.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Economie

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI