Ionescu a precizat într-o postare pe Facebook că Mirel Palada, care este afiliat al Fundației Aikido Aikikai, că este "o ruşine pentru Aikido-ul din România".

"Dl. MIREL PALADA este o ruşine pentru Aikido-ul din România. Sper că organizaţia din care face parte va amenda comportamentul său agresiv", a scris Dan Corneliu Ionescu pe pagina sa de Facebook.

Pe de altă parte, Organizația de Aikido a refuzat să comenteze incidentul, la fel cum a procedat și MIrel Palada.

Senatorul USR Cluj, Mihai Goțiu, a fost agresat în platoul B1, de către sociologul Mirel Palada, în timpul pauzei publicitare.

Prezentatoarea emisiunii de la B1 Tv, unde a avut loc incidentul odios, a scris pe pagina sa de Facebook, cum s-au întâmplat evenimentele, susținând că Mirel Palada nu va mai fi invitat în emisiunea sa:

„Astăzi am asistat la o scenă pe care nu credeam că o pot trăi într-un platou de televiziune. Pe pauza de publicitate, Mirel Palada s-a năpustit cu pumnii asupra lui Mihai Goțiu, pe motiv că e o dovadă de nesimțire să întrerupi un interlocutor. Dezavuez total un asemenea comportament și observ că agresivitatea verbală și chiar fizică, iată, începe să fie la ordinea zilei printre politicieni în emisiuni – vezi cazul Nicolicea. Îmi pare rău pentru Mihai Goțiu, iar pe Mirel Palada nu îl veți mai vedea în emisiunea mea”, a scris Nadia Ciurlin pe Facebook.