Evenimentul Zilei > Actualitate > Aeroportul Băneasa, doar pentru cursele business
Aeroportul Băneasa, doar pentru cursele business

Aeroportul Băneasa, doar pentru cursele business

TRANSFORMARE. Aeroportul Băneasa va fi utilizat doar pentru lucrările de reparaţii efectuate de compania Romaero şi pentru curse de tip business, a declarat ieri premierul Călin Popescu Tăriceanu, conform Mediafax.

Şeful Executivului i-a cerut ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, să înceapă procedurile aferente. „I-am cerut ministrului Transporturilor să pregătească deja măsurile necesare pentru transformarea acestui aeroport într-un aeroport care să servească întreprinderii Romaero, care este o întreprindere de repararaţii de material aviatic şi, de asemenea, pentru zborurile de tip business, deci cu avioane mici, care nu provoacă poluare fonică”, a spus, ieri, la Guvern, Tăriceanu. Întrebat de presă dacă se inteţionează închiderea aeroportului Otopeni, premierul a arătat că nu există în prezent „o intenţie conturată”, dar că personal consideră că aeroportul nu va mai putea să supravieţuiască în mijlocul oraşului.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.