Evenimentul ZileiVremeaAdio, zile cu soare! ANM a schimbat radical prognoza. Se întâmplă în următoarele ore

Adio, zile cu soare! ANM a schimbat radical prognoza. Se întâmplă în următoarele ore

Adio, zile cu soare! ANM a schimbat radical prognoza. Se întâmplă în următoarele ore
ANM a emis prognoza pentru joi, 21 noiembrie, iar veștile nu sunt bune.

După multe zile de căldură și soare, vremea se anunță mohorâtă în cea mai mare parte a țării și, iar precipitațiile își vor face simțită prezența.

Mercurul din termometre va înregistra valori ceva mai apropiate de normalul perioadei în care ne aflăm. în plus, va ploua pe tot parcursul zilei în nordul Moldovei, Oltenia.

Ne puteți urmări și pe Google News

În Capitală, vremea va fi mohorâtă, cu cer predominant noros și mari șanse de apariție a precipitațiilor. În ceea ce privește valorile termice, acestea vor fi cuprinse între 4 și 12 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 32 km/h, iar umiditatea va atinge pragul de 98%.

Și la munte se vor înregistra ploi și vreme mohorâtă în cursul zilei de joi. În plus, vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 16 km/h, în timp ce valorile termice se vor situa între 3 și 10 grade Celsius. Totodată, umiditatea va atinge pragul de 79%.

Pe litoral, vremea se anunță ploioasă și mohorâtă joi. În plus, vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 35 km/h, în timp ce valorile termice se vor situa între 9 și 13 grade Celsius. Totodată, umiditatea va atinge pragul de 87%.


Accesează: