Evenimentul Zilei > Social > Adina Alberts cercetată de Colegiul Medicilor. Număr record de acuzații împotriva medicului estetician
Adina Alberts cercetată de Colegiul Medicilor. Număr record de acuzații împotriva medicului estetician

Adina Alberts cercetată de Colegiul Medicilor. Număr record de acuzații împotriva medicului estetician

Adina Alberts este cercetată de Colegiul Medicilor după ce împotriva sa au fost formulate un număr record de acuzații legate de postările sale privind tratamentul anti-COVID-19.

Adina Alberts cercetată de Colegiul Medicilor.

Medicul Adina Alberts s-a ales cu zece plângeri la Colegiul medicilor. Cele mai multe dintre acestea vizează recomandările pentru tratament cu Ivermectină împotriva COVID-19.

Într-o postare pe Facebook, Adina Alberts a anunțat că împotriva sau au fost formulate mai multe plângeri la Colegiul Medicilor din București.

„Tocmai m-am întors de la Colegiul Medicilor București!  Am zece plângeri. 7 pe subiectul Ivermectină și 3 pentru că am publicat tratamentul cu care eu m-am vindecat de Covid! Și care ulterior a devenit OFICIAL!”, a scris Adina Alberts în postarea de pe Facebook.
Medicul susține că a primit un număr record de plângeri, iar acestea nu au venit de la pacienții săi.

„Cred că în acest moment am intrat în Cartea Recordurilor, ca fiind medicul cu cele mai multe plângeri concomitente… Nu, nu de la pacienți!!!”, a mai scris Adina Alberts pe Facebook, precizând că va reveni cu alte detalii.

Adina Alberts cercetată de Colegiul Medicilor

Adina Alberts este cercetată de Colegiul Medicilor pentru pentru postările sale pe tema COVID-19 de pe Facebook. Chirurgul estetician îi sfătuia pe pacienți să ceară medicilor Ivermectina, medicament neaprobat pentru tratarea virusului. De asemenea, ea a prezentat și schema de tratament pe care a folosit-o în perioada în care a fost bolnavă de COVId-19.

Adina Alberts a fost reclamată la Colegiul Medicilor pentru o postare în care solicita pacienților să solicite informații despre tratament.

„Dragii mei, sunteți internați în Spitale cu Covid, cereți medicilor să vă spună schema de tratament pe care v-o administrează. Au obligația să vă informeze! Am informații că sunt mulți pacienți tratați aiurea. Cu tot felul de medicamente experimentale, scumpe, fără indicație în Covid. Iar complicațiile își fac apariția. Nu acceptați Kaletra pentru tratarea Covidului. Aveți acest drept, conform art 18 și 19 din Legea 46 din 2003. Acționați până nu e prea târziu!”, a avertizat Adina Alberts în postarea încriminată.

Același avertisment l-a lansat și pentru rudele celor internați cu COVID-19 în spitale. Totodată le-a recomandat să ceară medicilor tratamentul cu Ivermectină pentru infecțiile cu coronavirus.

„Aveți părinți sau rude apropiate internate în spitale în stadii medii/grave de Covid, cereți-le acestora, cât mai puteți, acordul în scris, consemnat și în fișa de internate, ca să puteți avea acces la informații despre schema de tratament aplicată. Asta pentru situația de nedorit dar posibilă în care lucrurile se complică și pacientul devine inconștient. Cereți să verificați cu ochii dvs, fișa de tratament a rudei dvs, pe baza împuternicirii primite, conform art 22 și a art 24 pct 2), din Legea 46 din 2003”, a mai scris Adina Alberts.


Adina Alberts pune sistemul sanitar din România la zid, după ce pacientul transferat în Belgia a decedat


Acuzațiile au legătură cu tratamentul COVID

Ea a continuat, în același ton, solicitând rudelor să ceară medicilor tratamentul cu Ivermectină. De asemenea, medicul le-a recomandat pacienților COVID-19 să evite internarea în spital.

„Iar dacă nimic nu mai funcționează, cereți medicilor să le dea Ivermectină! Dacă refuză, cereți-le din nou! Și dacă totuși refuză cu vehemență, scrieți-mi mie în privat! Aveți grijă ca să aveți dovezi că acești medici au refuzat să încerce orice ca să vă salveze persoana apropiată.

Și mai important decât orice, nu mergeți la spital dacă nu este musai… Aplicați, din primul moment, schema completă de tratament, imediat ce aveți suspiciunea că ați avea COVID. Nu pierdeți nicio zi!”, a scris pe pagina sa de socilizare Adina Alberts.

Tratamentul anti-COVID în varianta medicului estetician

Colegiul Medicilor o cercetează disciplinar pe Adina Alberts și pentru că a prezentat propria schema de tratament pentru COVID-19.

„Tratamentul corect anti Covid ar trebui să cuprindă:

  1. Azitromicina cp 500 mg, 1 cp pe zi, sau Doxiciclina cp 100 mg, 1 cp la 12 ore, 5 zile.
  2. Aspenter sau Eliquis sau alt antiagregant plachetar/anticoagulant
  3. Paracetamol/Nurofen în funcție de simptomatologie, dureri/ febră
  4. Protecție gastrică, Famotidina/ Omeprazol/Controloc-Pantoprazol
  5. Probiotice
  6. Vit C, D3, Zinc. Unii medici dau și Complex de vitamine B
  7. Quercetină cp 500 mg, 1 cp la 12 ore, 10 zile.
  8. Stodal, Oscilococcinum, Cimbrișor capsule, Tinctura de coacăz negru pentru prevenirea afectării pulmonare, extrem de eficiente.
  9. Ivermectina, 0,2 mg/kgcorp pe zi, 5 zile la rând… deocamdată puțini au acces la aceasta.
  10. Corticoterapie orală, Dexametazonă sau Medrol în cazuri cu simptomatologie importantă”, a mai scris Adina Alberts, pe pagina de Facebook.

Citește și: 

Colegiul Medicilor o cercetează disciplinar pe Adina Alberts. De ce este acuzată