Evenimentul Zilei > Social > Flavia Groşan a publicat schema de tratament anti-COVID. În ce constă secretul rețetei
Flavia Groşan a publicat schema de tratament anti-COVID. În ce constă secretul rețetei

Flavia Groşan a publicat schema de tratament anti-COVID. În ce constă secretul rețetei

Colegiul Medicilor Bihor i-a recomandat luni, doctoriţei Flavia Groşan, să nu mai discute despre propria schemă de tratament folosită în cazul bolnavilor de Covid-19, dar medicul pneumolog a vorbit despre acest subiect într-un interviu difuzat tot luni la Antena 3.

Flavia Groşan este în pericol? De la propria schemă de tratament i se poate trage răul. Medicul pneumolog i-a dezvăluit lui Mihai Gâdea secretul schemei de tratament pentru Covid-19.

La Antena 3, Flavia Groşan a devoalat din ce este formată schema de tratament pe care o foloseşte pentru tratarea celor bolnavi de Covid-19. Cea supranumită de o parte a presei „doctoriţa-minune” a completat că eficacitatea schemei de tratament se vede încă din a treia zi.

La un moment dat, Mihai Gâdea a întrebat-o cât contează în cazurile de succes schema. De asemenea, vedeta Trustului Intact a întrebat-o şi cât contează exercițiile, dar şi starea psihică a pacientului.

Nu în ultimul rând, Mihai Gâdea a întrebat-o pe Flavia Groşan cât contează Dumnezeu. Medicul pneumolog a declarat că nu face nimic fără Dumnezeu.

„Schema mea este minunată. Cheia rămâne la mine. Claritomicina… Am simțit tropismul ei antiinflamator, dar singură nu poate face față. Schema mea trebuie explicată fiecăruia în parte. Am avut grijă de ea, să nu fie distrusă şi batjocorită. Sunt medicamente comune vechi. Mi-a fost frică efectiv să nu distrugă schema

Flavia Groşan este în pericol?

Dr. Flavia Groşan trebuie să se supună
Dr. Flavia Groşan

Nu poate fi aplicată de oricine şi trebuie foarte multă răbdare şi încredere. Şi să îți fie drag de ea. Doar vârsta face diferența la pacienţi”, a dezvăluit doctoriţa Flavia Groşan.

Luni, 22 martie 2021, Colegiul Medicilor a anunţat decizia în cazul doctoriţei Flavia Groşan. Aici s-a ajuns după declaraţiile despre tratamentul administrat bolnavilor de Covid-19. De asemenea, ea a lansat acuzaţii la adresa felului în care ceilalţi medici tratează pacienţii bolnavi de Covid-19. Dezvăluirile doctoriţei au stârnit multe dezbateri aprinse în societatea românească.

În cele din urmă, Flavia Groşan trebuie să se supună deciziei pe care a luat-o Colegiul Medicilor Bihor. Astfel, ea va putea profesa în continuare, dar nu va mai putea lansa alte declaraţii controversate despre tratamentul recomandat pentru Covid-19.

„Doctoriţei-minune” i s-a transmis că dacă încalcă recomandările, va fi chemată la Comisia de Etică din Colegiul Medicilor Bihor, care o poate sancţiona. Acum rămâne de văzut ce decizie va Colegiul Medicilor după interviul de la Antena 3.

Totuşi, în apărarea ei, Flavia Groşan ar putea invoca faptul că interviul a fost înregistrat înaintea deciziei Colegiului Medicilor Bihor.