Evenimentul Zilei > Actualitate > ADEVĂRUL despre STAREA de SĂNĂTATE a lui Johnny Depp. Motivul din spatele aspectului bolnăvicios al actorului
ADEVĂRUL despre STAREA de SĂNĂTATE a lui Johnny Depp. Motivul din spatele aspectului bolnăvicios al actorului

ADEVĂRUL despre STAREA de SĂNĂTATE a lui Johnny Depp. Motivul din spatele aspectului bolnăvicios al actorului

Actorul Johnny Depp și-a îngrijorat fanii după ce după un concert în Rusia, alături de trupa sa Hollywood Vampires, după ce imagini cu aspectul său bolnăvicios au devenit virale pe reţelele de socializare.

Chiar dacă apropiații susțin că îndrăgitul actor „are o stare de sănătate bună“ şi că „nu există motive de îngrijorare“, potrivit Daily Mail. 

Actorul în vârstă de 54 de ani nu a comentat încă imaginile și nici zvonurile că ar fi grav bonav. Fanii însă au altă părere. Se zvonește că aspectul bolnăvicios al actorului ar fi dat de consumul de droguri, însă sunt fani care cred că înfăţişarea neobişnuită a actorului face parte din pregătirile pentru filmul „Fantastic Beasts 2“, pentru care a fost nevoie să se radă în cap şi să-şi decoloreze sprâncenele în timp ce alții cred că sunt de părere că actorul pare schimbat pentru simplul fapt că a renunțat la barbă şi mustaţă, look-ul care l-a consacrat pe actor.

În imaginile respective Depp este de nerecunoscut: foarte slab, palid şi cu capul ras, deşi sub fes se ascunde probabil creasta punk pe care actorul a afişat-o în concertul din acest oraş rus, după cum se poate vedea din înregistrarea spectacolului, scrie Agerpres.

Unii au considerat că este vorba de o decădere a artistului, una dintre vedetele cel mai bine plătite de la Hoolywood şi care în prezent este ameninţat de faliment.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: