Evenimentul ZileiMondenAdevărul iese la iveală la un an după moartea lui Răzvan Ciobanu. Fostul iubit, surpins cu…

Adevărul iese la iveală la un an după moartea lui Răzvan Ciobanu. Fostul iubit, surpins cu…

Adevărul iese la iveală la un an după moartea lui Răzvan Ciobanu. Fostul iubit, surpins cu…
Fostul partener al lui Răzvan Ciobanu și-a șters lacrimile și își vede de viață.

Deși a suferit teribil după designerul alături de care a petrecut momente memorabile,  mai bine de șase ani, la aproape un an de la tragica moarte a acestuia, tânărul dă semne că merge mai departe și vrea să își refacă viața sentimentală.

El a fost surprins, la un prânz intim, în compania altui bărbat, într-un centru comercial din zona de nord a Capitalei. Cei doi s-au răsfățat cu mâncare asiatică, iar după o oră au început o sesiune de shopping în mall.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident, petrecut în dimineața de 29 aprilie 2019, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă.

Conform anchetei, mașina sa de teren pe care o șofa ar fi părăsit drumul județean, a rulat pe câmp 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști, unde s-a dat peste cap de mai multe ori. În final, mașina s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac. Designerul a fost găsit fără viață. El ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit legiștilor.

Deși erau separați în momentul în care a avut loc accidentul, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a făcut un gest emoționant. El a ridicat un mic altar în memoria fostului partener, în locul în care acesta a murit.

Sursa: Cancan.ro


Accesează: