Deși a suferit teribil după designerul alături de care a petrecut momente memorabile,  mai bine de șase ani, la aproape un an de la tragica moarte a acestuia, tânărul dă semne că merge mai departe și vrea să își refacă viața sentimentală.

El a fost surprins, la un prânz intim, în compania altui bărbat, într-un centru comercial din zona de nord a Capitalei. Cei doi s-au răsfățat cu mâncare asiatică, iar după o oră au început o sesiune de shopping în mall.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident, petrecut în dimineața de 29 aprilie 2019, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă.

Conform anchetei, mașina sa de teren pe care o șofa ar fi părăsit drumul județean, a rulat pe câmp 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști, unde s-a dat peste cap de mai multe ori. În final, mașina s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac. Designerul a fost găsit fără viață. El ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit legiștilor.

Deși erau separați în momentul în care a avut loc accidentul, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a făcut un gest emoționant. El a ridicat un mic altar în memoria fostului partener, în locul în care acesta a murit.

Sursa: Cancan.ro