Apropiaţii cuplului spun că despărţirea celor doi ar fi fost iminentă mai ales că de o bună perioadă de timp, Simina nu mai era nici măcar managerul raperului.

„Chiar dacă se afişau ca prieteni, What’s Up şi Simina aveau vieţile lor separate cam de jumătate de an. Marius mergea foarte des cu băieţii în oraş, la studioul de înregistrări, la alergat, la bere sau pur şi simplu la concerte. Dacă până mai ieri ea îi era mereu aproape, de ceva timp a schimbat şi managerul”, au spus unii apropiaţi ai cuplului.

Acum, What’s Up are acelaşi manager cu Alex Velea, Matteo și Mario Fresh.

Se pare că problemele în cuplu au apărut din cauza unor proiecte care nu s-au realizat.

Un alt zvon este că amândoi şi-ar fi găsit pe altcineva.

What’s Up şi Simina au de împărțit apartamentul şi maşina pe care le-au cumpărat în timpul căsătoriei. Sursele noastre spun că o vreme au locuit ca un cuplu, căci au rămas prieteni, însă au fost nevoiţi să renunţe la acest aranjament.

„Chiar dacă s-au despărţit, What’s Up şi Simina sunt încă prieteni. Ne-am obişnuit, când ne întâlnim, să-l întrebăm ce face Simina, iar el să ne spună că e bine, acasă. Nu le place să vorbească despre relaţia lor, mai ales acum”, au mai spus apropiații lor în legătură cu divorțul lui What’s Up de Simina, potrivit feeds.svnews.ro