Evenimentul Zilei > Social > Adevărul din spatele jocului care a cucerit toată omenirea. Tinerii sunt fascinați
Adevărul din spatele jocului care a cucerit toată omenirea. Tinerii sunt fascinați

Adevărul din spatele jocului care a cucerit toată omenirea. Tinerii sunt fascinați

RuneScape este un joc multiplayer (MMOPRG) care a devenit extrem de apreciat într-un timp foarte scurt. Acesta te face să uiți de realitate, dar vine la pachet și cu o serie de provocări dificile.

RuneScape este un joc multiplayer (MMOPRG) care se joacă online. El a intrat în Cartea Recordurilor, cu titlul de cel mai mare MMORPG gratuit din lume. MMORPG înseamnă „jocuri de rol online multiplayer în masă”. Jocul dezvoltat de Jagex Games Studio din Marea Britanie este disponibil în peste 150 de țări și are peste 200 de milioane de conturi, din care aproximativ 10 milioane de conturi sunt active. Tinerii și adulții își petrec ore în șir în fața calculatorului pentru a face față provocărilor.

Jocul deține și recordul mondial Guinness pentru cel mai actualizat joc, având parte de noi actualizări aproape săptămânal.

RuneScape a luat viață într-un dormitor. Doi frați, Andrew si Paul Gower s-au gândit cum să se distreze în facultate și au reușit să facă cel mai bun joc din istorie. După terminarea facultății, cei doi s-au apucat să dezvolte jocul în casa părinților. Ei aveau foarte puțini bani, dar familia și prietenii au crezut în visul și talentul lor. Aceștia au povestit că au stat ore în șir în bucătăria mamei lor pentru a imita sunetul pescuitului și pentru a înregistra sunetul baconului prăjit.

Secretele celui mai faimos joc din lume

Una dintre cele mai importante misiuni din joc a fost ca utilizatorii să meargă la o fermă pentru a tunde oile. Pentru a da un motiv pentru care fermierul nu putea face acest lucru singur, au creat personajul înspăimântător denumit „The Thing”. Este vorba de niște pinguini îmbrăcați în oi, iar ei sunt personajele malefice.

Sursă Youtube

Jocul nu a ajuns faimos doar pentru provocările lui, ci și pentru expresia LOL (care înseamnă „laugh out loud” – râs în hohote), pe care tinerii din toată lumea o foloseau în fiecare moment. Fondatorii jocului au băgat în joc și un cuvânt foarte jignitor, „varză (cabbage, în engleză)” . Ei au declarat că urau acest aliment și că l-au asociat mereu cu ceva rău.

Principala monedă folosită în tranzacțiile din joc este aurul. Astfel, Aurul RS FSW (RuneScape Fresh Start Worlds Gold) este cea mai dorită marfă de către jucători. Acesta se cumpără de pe diverse site-uri și te ajută să ai reușite în joc, potrivit RTV.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: