Evenimentul Zilei > Actualitate > Adevărul despre „Blonda lu’ Bote”, în relatarea Biancăi Drăguşanu
Adevărul despre „Blonda lu’ Bote”, în relatarea Biancăi Drăguşanu

Adevărul despre „Blonda lu’ Bote”, în relatarea Biancăi Drăguşanu

"Cred că e primul interviu serios din viaţa mea!", a exclamat "blonda lu’ Bote", după discuţia telefonică preliminară întâlnirii. A deschis uşa apartamentului de lux din Herăstrău, îmbrăcată într-o rochie lungă, albă, transparentă. Şi bikinii îi avea tot albi. Pe tot parcursul discuţiei a gesticulat intens, dar calculat, uneori chiar obscen.

La întrebarea despre presupusa aventură cu Adrian Mutu a răspuns cu întârziere, nesigură. Susţine că femeile frumoase şi puternice sunt catalogate, pe nedrept curve. A atacat-o pe Monica Columbeanu. A zis că spre deosebire de persoana ei, Monica şi-a ales un bărbat bogat, celebru, dar bătrân.

Zice că primii banii i-a făcut din buldozere şi excavatoare. Nu zice cât câştigă, dar povesteşte cât şi pe ce aruncă banii. Dezinvoltă, spune unde şi cu ce bani s-a "tunat". Recunoaşte că primeşte bani la negru. Mai mult, declară că, pentru ea, 90% dintr-o relaţie înseamnă sex. Politica n-o interesează, pe motiv că "sunt prea multe curve în viaţa mea".

Evenimentul zilei: Cine eşti, "blonda lui Bote" sau amanta "Prinţului Cristea"?
Bianca Drăguşanu:
Nu cred că mai am nevoie de un bărbat în viaţa mea care să zică că sunt a lui! Io sunt acum doar asistenta lui Dan Capatos! Aştept ziua în care o să i se zică unui bărbat că este "al lu’ Bianca Drăguşanu"!.

Cât adevăr e în ziare despre tine? L-ai pipăit pe Cristea pe fund? Care e bărbatul vieţii tale, Botezatu, Cristea…s-a vorbit şi despre Mutu la un moment…?
Nu i-am pus nicio mână… Io fac multe chestii din astea, da’ nu în public! La comentariile de pe net nu mă mai uit. Viaţa mea e chiar o telenovelă, da’ îmi place!

Bărbatul pe care l-aş urma chiar şi în altă ţară trebuie să mă facă să mă simt cea mai fericită femeie. Să fiu cea mai importantă din viaţa lui. "Prinţul" Cristea e un bărbat din viaţa mea, cu care am un fel de relaţie, pe care n-o comentez… La fel nu comentez "episodul Mutu". Fără dovezi, "silenzio stampa"!

Se vorbeşte pe la colţuri că Bote ar fi gay şi că relaţia voastră ar fi de faţadă. Că pe el tot tantamul mediatic l-ar fi ajutat să iasă dintr-un con de umbră şi i-ar fi relansat afacerile şi îmbunătăţit imaginea, iar ţie ţi-ar fi crescut cota pe piaţă…
Bote nu e gay! Am avut şi o relaţie sexuală cu el! Primul contact sexual cu Cătălin Botezatu l-am avut după o prezentare de modă în Austria. Poate să fie bisexual, dar io nu ştiu asta… Io am făcut dragoste cu el!

"Io eram mică… Acum, abia mă ridic şi eu…"

La fel, se spune că te vinzi pe bani! Nu puţini spun că esti curvă de lux. S
-a scris şi s-a spus despre toate femeile puternice că se duc cu bărbaţi, pe bani. Uită-te la Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin. Sunt o femeie simplă, de la ţară, care a cunoscut un bărbat singur, tânăr, frumos, celebru şi bogat! Am deranjat-o pe Monica Columbenu că ea s-a cuplat cu unul mai în vârstă! Pentru multe fete sunt un model…

Ai, bani. De unde, cum ai început? Se spune că ai fost femeia unui interlop înainte să ajungi la Bucureşti.
Am plecat din Călan, la Deva, apoi, la Petroşani, Tg. Jiu şi am ajuns la Bucureşti. Am fost salariata unui prieten, Nicu Braicu, care avea afaceri în Italia. Am învăţat bine italiana, îl însoţeam la negocieri şi aveam procent din afacere. Eram specialistă în buldozere şi excavatoare.

Ai chemat ziariştii, paparazii, de la diverse publicaţii, vreodată ca să fabrici anumite ştiri? Ai contracte sau ai avut astfel de contracte cu vreu ziar? Sau ştii dacă Cătălin a procedat astfel? A fost episodul acela cu filmuleţul în care vă giugiuleaţi. Era limpede că era contrafăcut şi că se fila ca la un videoclip!
Mai bine întrebaţi-l pe el. Nu ştiam în ce intram! Pe mine m-a chemat să vin să-l iau de la aeroport, cu maşina lui. Mi-a zis să tragem pe dreapta că vrea să-mi zică ceva. Şi atunci… Io eram mică… Acum, abia mă ridic şi eu…

N-ar fi singurul exemplu…
Am avut oferte să fac materiale aranjate! Nu spun de unde… Nu cred că mai e nevoie acum. Am ajuns la saturaţie. Merg la psihiatru, iau un cocktail de pastile…

"Nu ştiu cât câştig da’ ştiu cât cheltuiesc!"

La urma-urmei, câţi bărbaţi sunt în viaţa ta?
În jurul meu aleargă doar doi bărbaţi. Bote e în jurul meu… Nu m-am decis. Cătălin nu ştie ce vrea sau pe cine vrea sau dacă vrea! "Prinţul" Cristea e prea tânăr pentru o relaţie… e un bărbat cu multe calităţi. De aia se află mereu în preajma mea!

Ai o casă superbă, într-un cartier de lux. Cum de-ţi permiţi chiria de 3.500 de euro pe lună. Ţi-o plăteşte cineva şi dacă da, cine?
Eu mi-o plătesc. Acum un an, Bote a plătit jumătate din suma pe un an, da’ acum eu o plătesc. Mă gândesc chiar la programul "Prima casă"! Mi se pare o chestie profitabilă. Acum dau bani pe o chirie care mă seacă! Vreau să-mi iau un apartament de 250.000 de euro. E ăla cu piscină de lângă mine.

Cât câştigi?
Nu ştiu cât câştig, da’ ştiu cât cheltuiesc! Ca să nu mai cheltui mulţi bani n-am plecat în vacanţă şi am stat acasă. Îţi dai seama că, dacă plecam, luam cu mine mai mulţi prieteni şi prietene. Tot io plăteam…

N-ai răspuns la întrebare, cât câştigi şi de unde? Ai un mercurial de servicii?
La o prezentare de lenjerie intimă cer 2.500 de euro, negociabil. Ultima oară am luat 2.000. Cel mai ieftin am luat 800, cu hainele mele, doar pentru poze şi autografe, 40 de minute. Asta e, principala mea calitate e aspectul fizic!

Te-ai “tunat"? Cât au costat operaţiile şi cine le-a plătit?
Mi-am pus silicoane acum şase ani. Au costat 3.600 şi i-am dat din salariul de la prietenul meu, ăla cu excavatoarele. Mi-am scos şi două aluniţe. Dantura a costat 7.000. Îi aveam crăcănaţi, cu strungă… Am plătit în rate, tot din banii ăia. A! Şi am şi acid hialuronic în buze…

Căt iei pentru emisiune lu’ Capatos, se spune că două mii de euro?
E p-aici, pe la o mie… Acum m-aş duce şi gratis, de dragul echipei şi al show-ului. Ce vezi acolo, ţii minte toată viaţa!

Văd pe masă o cărticică, cu panseuri de dragoste, de-a lui Coelho…
Da. Pe mine Coelho şi Oscar Wild mă caracterizează. Evident că îl prefer…

Maşina, cadou sau muncă cinstită?
BMW-ul X6 e cumpărat de mine, după ce am vândut X5-ul ălă vechi. Cu banii jos.

Mergi la prezentări de modă, la show-uri. Primeşti onorariu. Le tai factură? Plăteşti imozit pe venit?
Nu! Eu o fac din plăcere şi ei mă plătesc la fel!

Cum stă treaba cu miliardarul Ioan Nicolae, cel de la Braşov? Ai avut o aventură cu el, de unde până unde pozele din tabloide?
L-am cunoscut prin Capatos. Am luat masa împreună, la casa di David. Am mâncat şi atunci ne-au făcut poze. Bun restaurant, da’ pleci şi nemâncat şi fără… Oricum, io n-am plătit niciodată!

Ţi-a făcut curte?
A încercat, da’ io am vrut casă! e un bărbat bine…

"Decât să fii curvă proastă, mai bine te călugăreşti!"

Cât cheltuieşti pe tratamentele cosmetice? Trebuie să arăţi bine mereu.
Masajul anticelulitic e şapte sute de mii de lei vechi pe oră, zilnic. Vine maseurul acasă. La solar, dau o dată la trei zile trei sute de mii şi la ăla cu spray-ul, mai rar, un milion trei sute. La coafor las două milioane, plus un milion dacă îmi fac manichiura şi pedichiura. Mult!

Repet, lumea zice că eşti curvă. De lux.
Femeie frumoasă, egal curvă! Dacă e să fii ccurvă deşteaptă, dă-i înaine! Decât să fii curvă proastă, mai bine te călugăreşti! Mai e câte unu’ care se trezeşte să spună că m-a f…t! Nişte… L-am întrebat odată pe unu’, "bă tu m-ai f…t pe mine?". Un… (face un gest a lehamite – n.r.) Mă supără, însă, cei de la Star care mă fac piţipoancă. Io nu mă încadrez aici!

Defineşte piţipoanca.
Aia e una care umblă cu genţi false, n-are un ban în buzunar, trăieşte pe banii bărbaţilor şi iese în evidenţă prin stridenţă. Eu nu sunt stridentă.

Cu metroul când ai fost ultima oară? Criza te-a afectat cumva?
Habar n-am de unde se ia metrou’… Nu simt nicio criză! e o criză falsă, mall-urile sunt pline şi la Mamaia, la hotel Vega, de cinci stele, unde o cameră costă şi 400 de euro pe noapte, nu găseşti locuri. Dacă n-aş fii venit la Bucureşti aş fi plecat în Las Vegas!

În politică nu mă bag că-s destule curve în viaţa mea!

Ai 28 de ani, cum te vezi la 43?
Pozând în Playboy.

Cum ţi se par alte vedete de ca tine? Daniela Crudu, spre exemplu.
E altfel de temperament. Ea e matinală. Eu nu! Sunt stilul de vampir! Dacă-ţi spun că vreau să-ţi sug sângele, n-o să ţi-l beau, o să ţi-l sug!

Ai prietene?
Am avut câteva. Lu’ una i-am băgat silicoane şi şi-a tras-o cu Nicu (prietenul cu excavatoarele – n.r.). Lu’ alta i-am operat nasu’ şi când a plecat de la mine a luat şi hârtie igienică! Iar la treia i-am mobilat casa şi şi-a tras-o cu fostul meu prieten de la Tg. Jiu, Coco.

Politică?
Nu mă bag, că-s destule curve în viaţa mea!

Insist pe relaţia cu Botezatu. E ciudată…
Cătălin nu e gay! Dacă era, nu stăteam cu el! Pentru mine, 90% dintr-o relaţie înseamnă sex. De calitate. E mai bun ca ciocolata şi nici nu îngraşă…

Dacă merg la baie găsesc vreun vibrator?
Am cel mai nou şi modern vibrator! Toate femeile ar trebui să aibă măcar unul!

Ai impresar? 
De ce, să-mi ia ăla banii!?


Bianca poartă la mână un ceasornic Hublot despre care
spune că a costat 25.000 de euro

FOTOGRAFII: ADRIAN SCUTARIU

CIREAŞA DE PE TORT

Bianca Drăguşanu reprezintă apogeul industriei de entertainment româneşti, care scoate pe bandă rulantă fete al căror scop în viaţă este să fie întreţinute de bărbaţi generoşi

Gabriel Gachi

Prima poză prin care românii au făcut cunoştinţă cu "Blonda lui Bote" era un paparazzo aranjat în care o domnişoară siliconată se prăjea la soare în preajma creatorului de modă. A fost un "teasing" în toată regula pentru că tabloidul a scos în faţă titlul: "Cine e misterioasa blondă?".

După câteva zile, Cătălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu se lăsau pozaţi între valuri, într-o ipostază ce putea sugera orice, şi apoi a început toată nebunia. Bianca se năştea din spuma mării.

Celebra blondă venită de nicăieri

De un an şi ceva, Bote şi blonda lui au invadat spaţiul mediatic. Ochii lor te pândesc oriunde ai întoarce capul. Peste tot te loveşti de ei. Pe internet, în ziare, la televizor, în afişele de pe stradă.

Ieri, la prânz, de exemplu, Google dădea 423.000 de răspunsuri la căutarea "Bianca Drăguşanu". Mihaela Rădulescu are doar 409.000 de pagini indexate pe Google, iar Andreea Marin 337.000. Iar cele două dive sunt de peste un deceniu în prim-planul vieţii publice, împreună au zeci de sezoane în televiziune, au scris cărţi, au contracte de imagine cu branduri internaţionale, au condus campanii umanitare, s-au măritat cu bărbaţi celebri şi au devenit mame. Şi totuşi sunt bătute în cursa notorietăţii de o tipă fără o profesie clară, care n-are emisiunea ei, nare o afacere proprie şi nici măcar iubita lui Botezatu nu se mai poate lăuda că este.

Epopeea "blondei lui Bote" – care acum îi permite să se plimbe într-o maşină de 70.000 de euro plătită cu banii jos şi să stea într-un apartament al cărei chirii lunare reprezintă 14 salarii medii din România – este răspunsul final, atotcuprinzător la scopul lucrativ al showbizului românesc.

Cea mai tare campanie a deceniului

Am avut întinsă pe masă o poveste de dragoste între un creator de modă cu imaginea uşor uzată la acea dată şi o sirenă "tunată", dar ambalată sub eticheta "Cea mai frumoasă femeie din România". Hapul acesta ne-a fost servit dimineaţa, la prânz şi seara, zi de zi, luni în şir, şi nu puţini l-au înghiţit până la urmă cu plăcere, crezând povestea.

Analiştii industriei de entertainment din România – specializaţi ca şi analiştii politici – spun ce ştim cu toţii: "Botezatu a pus la punct cea mai tare campanie de imagine din ultimul deceniu. A fost genial la faza asta. Steaua sa nu mai strălucea. Au existat anumite bănuieli în ceea ce-l priveşte şi, pe de altă parte, era o vedetă ieftină pentru televiziuni. După un an, planul i-a ieşit: bănuielile au dispărut, Cătălin Botezatu e considerat acum un bărbat frumos şi o vedetă TV scumpă pentru că aduce rating mare", e sinteza făcută de Cristi Brancu, comentator monden şi realizator de emisiuni.

Deci iubirea dintre blondă şi blond a fost regizată. "Sunt convinsă. Eu nu pot fi păcălită", spune şi Evelin Badea, altă specialistă în showbiz. "Se complicase treaba cu Voicu, fostul şofer al Monicăi Columbeanu, Bote era tot mai perimat de speculaţiile care se făceau. S-a gândit să înceapă povestea cu Bianca, iar principalul său scop n-au fost banii, ci crearea imaginii de macho-man, ceea ce a şi reuşit", completează ea.

Îi pică fisa destul de repede

Unde a găsit-o pe blonda din Valea Jiului? "I-a fost servită de băieţi care o pregătiseră ca la carte. Bianca a venit la Bucureşti deja cu toate operaţiile estetice în dotare, cineva cheltuise deja nişte bani cu ea. Cariera ei începuse de mult, povestea cu Botezatu trebuia să fie afirmarea totală", crede Cristi Brancu.

"Faţă de alte fete frumoase, Biancăi îi pică fisa destul de repede. A apărut ca un meteorit. Prima oară în viaţă am văzut-o anul trecut, pe podium, la o prezentare de modă. Apoi, am asociat-o cu scandalul casetei compromiţătoare cu Cristina Spătar. S-a spus că o anumită Bianca a furat caseta din casa lui Mirco şi a dat-o presei. Eu am făcut legătura cu ea", spune Evelin Badea.

Părăsită, neconsolată, dar fericită

Povestea a evoluat într-un mod fără precedent, pentru că întinderea telenovelei tabloide a depăşit tot ce se mai încercase până atunci. "E însărcinată?/nu e însărcinată; a bătut-o/n-a bătut-o; se logodesc?; se iubesc până la moarte?; se tatuează cu numele lui? îşi şterge tatuajul?; a băut suc sau limonadă?…" şi tot aşa de 14 luni.

"Eu ştiu că la începutul anului, prin februarie, el a încercat să se rupă de dânsa, să pună punct campaniei mediatice, pentru că imaginea ei începuse să-i facă rău. Atunci a apărut povestea că i-a rupt un dinte şi el a refuzat să mai comenteze o perioadă relaţia cu Bianca. Dar fata s-a descurcat şi pe cont propriu, a întreţinut singură relaţia cu presa", comentează experimentatul Cristi Brancu.

Din acest punct, povestea capătă o altă dimensiune. Părăsită şi neconsolată, Bianca Drăguşanu a rezistat mediatic pur şi simplu ca "femeia râvnită", devenind propriul brand. E cel mai profitabil caz de până acum, pentru că fosta "blondă a lui Bote" chiar are cele mai mari tarife pe unde este invitată.

Botezatu a devenit macho-man, ea – blonda perfectă

Ce a câştigat fiecare din acest parteneriat? "Botezatu a câştigat bani mulţi din contractul cu MediaPro, cu participarea la «Dansez pentru tine», iar acum «Burlacul », de pe Antenă, a avut un rating bunişor. Apoi, participarea sa la evenimentele de modă este mai bine remunerată ca înainte. E un brand mult mai puternic. Televiziunile, ziarele au câştigat de asemenea tiraj şi audienţă. Ea a devenit femeia aceea pe care şi-o doresc bărbaţii bogaţi, aşa cum şi-a propus", concluzionează Cristi Brancu.

"Showbizul e cea mai rafinată formă de vânzare a plăcerilor. O spun fără complexe: nu e nicio diferenţă între fetele din televizor şi fetele din vitrinele cartierului Red Light din Amsterdam. Tot ce se întâmplă în showbizul românesc se reduce la asta", e părerea Evelinei Badea.

"E de ajuns să vezi din ce batalion numeros de femei în căutare de partener potent financiar s-a ridicat Bianca Drăguşanu, ca să înţelegi că lumea Dorobanţilor chiar e o junglă."

"Bianca şi Bote sunt eroii scandalului cotidian, fabricat ca să umple golul de bârfe. Sunt maleabili, exhibiţionişti până la patologic. Botezatu a minţit, la Pro TV, că a avut ciroză, de exemplu…"
COSTI ROGOZANU publicist, editor Vox Publica