Evenimentul Zilei > International > Adevărul a ieșit la iveală! Prințul William a spus totul despre relația cu Harry
Adevărul a ieșit la iveală! Prințul William a spus totul despre relația cu Harry

Adevărul a ieșit la iveală! Prințul William a spus totul despre relația cu Harry

Prințul William și Prințul Harry neagă într-o declarație comună acuzațiile de bullying ale lui William la adresa fratelui său

Luni, 13 ianuarie, Prințul William și Prințul Harry au emis o declarație comună, pentru a clarifica acuzele aduse lui William de o parte a presei. „În ciuda negărilor clare, o poveste falsă a apărut într-un ziar din Marea Britanie, care face speculații asupra relației dintre Ducele de Sussex și Ducele de Cambridge”, au declarat purtătorii de cuvânt ai prinților pentru Us Weekly. „Pentru frați cărora le pasă atât de profund de problemele legate de sănătatea mintală, utilizarea acestui tip de limbaj inflamator în acest mod este ofensator și potențial dăunător.”

Conform usmagazine.com, răspunsul a venit la puțin timp după ce The Times a publicat o poveste în care susținea faptul că „atitudinea de tip bullying” a lui William i-a determinat pe Harry și pe soția acestuia, Ducesa Meghan, să renunțe la familia regală. Povestea mai susține că William nu a primit-o pe Meghan cu brațele deschise în familie și că Ducelui și Ducesei de Sussex li se amintea „în mod constant care le este locul”.

Harry a confirmat pentru un documentar, în octombrie 2019, că el și fratele său „se află momentan pe drumuri diferite”, dar a ținut să adauge: „suntem frați și întotdeauna vom rămâne frați. Voi fi mereu acolo pentru el și știu că și el va fi mereu acolo pentru mine.”

Atenția asupra relației lui Harry și Meghan s-a intensificat miercuri, 8 ianuarie, când aceștia și-au anunțat planul de a-și reduce sarcinile oficiale și de a-și împărți timpul între U.K. și America de Nord.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.