Potrivit surselor www.spynews.ro, medicii ajunși la fața locului au constatat că acesta a făcut infarct și s-au străduit să-l readucă la viață. Conform procedurilor, Marcel Toader a fost resuscitat timp de 45 de minute. Din păcate, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Se pare că fostul rugbist se afla la masă cu prietenii, în curtea avocatului său, şi i s-a făcut rău în jurul orei 16:00. Până la sosirea medicilor, inima lui Marcel Toader a cedat.

Toader a avut o viață destul de tumultoasă, fiind mereu prezent în lumina reflectoarelor. Ba mai mult, el a fost căsătorit de 6 ori, iar printre cele mai celebre „cuceriri” ale lui se numără Gabriela Cristea și Maria Constantinescu.

Cea mai lungă căsnicie a lui Toader a fost cu Gabriela Cristea, dar s-a terminat cu un scandal pe măsură. Gabriela își dorea extrem de mult un copil, dar Marcel Toader n-ar fi fost de acord ca ea să apeleze la procesul de fertilizare in vitro. După divorț, cei doi au fost protagoniștii unu scandal de zile mari, iar prezentatoare chiar l-a dat în judecată și a câștigat.

Te-ar putea interesa și: