Evenimentul Zilei > Monden > Ce are Adelina Pestrițu în dormitor. Nu s-a sfiit să prezinte imagini
Ce are Adelina Pestrițu în dormitor. Nu s-a sfiit să prezinte imagini

Ce are Adelina Pestrițu în dormitor. Nu s-a sfiit să prezinte imagini

Mutată în casă nouă  și inteligentă, Adelina Pestrițu își invită soțul în pat. E mare, e generos și cu așternuturi aparte. Vedeta care recent a trecut peste COVID-19, se reface în noul domiciliu și își ademenește soțul în patul conjugal, public. Pentru asta pune în joc un adevărat arsenal al seducției, iar fotografiile arată totul.

Încet, încet, Adelina Pestrițu le arată fanilor ei cum se prezintă noua ei casă. Am văzut puțin din camera fetiței, ceva din barul generos al lui Virgil Șteblea, dar azi tragem cu ochiul direct în dormitorul celor doi soți. Un pat generos cu așternuturi brodate cu inițialele divei și ale soțului ei tronează în mijlocul camerei. Adelina Pestrițu nu se sfiește să arate tuturor cum își ademenește soțul în patul conjugal.

„Întotdeauna am visat să am o casă cu lucruri personalizate și detalii care fac diferența. Iar când spun detalii nu mă refer doar la estetica lor, ci mai degrabă la calitate, stil și eleganță”, mărturisește Adelina.

Sâmbăta  care a trecut și-a prezentat noua casă și a împărtășit cu fanii imagini de la prima petrecere „de casă nouă”, care a fost una alături de familie. Noua locuință a Adelinei Pestrițu este o casă inteligentă.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.