Evenimentul Zilei > Monden > Adele, schimbare de neimaginat. Cum a putut să se transforme e șocant
Adele, schimbare de neimaginat. Cum a putut să se transforme e șocant

Adele, schimbare de neimaginat. Cum a putut să se transforme e șocant

Cunoscuta cântăreață Adele a rupt gura târgului la o petrecere dată după Gala Oscarurilor. Ea a fost o apariție spectaculoasă duminica trecută, surprinzând pe toată lumea cu noua siluetă.

Vedeta de 31 de ani și-a făcut apariția la petrecerea dată de Guy Oseary într-o rochie animal print, care i-a pus în evidență talia subțirică. Vedeta s-a fotografiat alături de prezentatoarea TV Kinga Rusin, care a postat imaginea pe contul său de Instagram. Cunoscută pentru kilogramele în plus, artista a slăbit serios în ultima vreme, iar acum este efectiv trasă prin inel și de nerecunoscut la prima vedere. Odată cu kilogramele lipsă de pe corp, inclusiv chipul vedetei s-a sculptat, după cum se poate vedea în fotografiile realizate cu ocazia evenimentului.

Adele, s-a lansat în 2008 cu primul album de studio, ”19”, care s-a vândut în peste 6 milioane de copii. În 2009, a câştigat două premii Grammy şi a fost supranumită de presa britanică ”Noua Amy Winehouse”.

Cântăreaţa britanică și-a schimbat radical stilul de viață după ce s-a despărțit de  Simon Konecki, cu care se căsătorise în 2016, duipă o relație de cinci ani.