Evenimentul Zilei > Actualitate > Un bolnav de coronavirus acuză: „M-au maltratat”. Cât de credibile sunt acuzațiile
Un bolnav de coronavirus acuză: „M-au maltratat”. Cât de credibile sunt acuzațiile

Un bolnav de coronavirus acuză: „M-au maltratat”. Cât de credibile sunt acuzațiile

Mărturiile pacientului infectat cu noul coronavirus sunt halucinante. Bărbatul a fost internat la spitalul din Iași, la secția de Terapie Intensivă, iar ce povesteşe acesta pare rupt dintr-un film de groază.

Bărbatul  de 71 de ani, s-a plâns de tratamente rele cât a fost la Terapie Intensivă.

 „E holocaust acolo, eu am fost maltratat, nu a fost nimeni pe planeta asta. M-au dus om sanatos, m-au luat de acasa, m-au bagat la terapia intensiva, ca acolo murim, am facut pe noi. M-au legat, doamnă, de niste paturi pe care nu puteai sa le misti, ne-au legat ca pe niste caini, ne-au facut injectie, ne-au legat de paturi, unul a disparut nu mai stim nimic despre el, l-au trantit de pamant. Doamna, prin ce am trecut eu, nu a trecut nimeni din lumea asta, oameni primitivi, in jungla cu ce au facut”, a declarat pacientul respectiv.

Managerul spitalului de Boli Infecțioase din Iași susţine că a fost tratat foarte bine

„Am luat act de cele spuse la telefon de pacientul nostru pe care îl ținem minte pentru că a fost primul nostru pacient, care ne-a dat emoții fiind o persoană în vârstă cu boli asociate. Au făcut tot ceea ce se poate pentru a îngriji acest pacient cu maxim profesionalism și in condiții cât se poate de bune și la noi la terapie intensivă sunt aparate și tehnică de ultimă generație pentru a-l reechilibra in ceea ce privește disfuncțiile de organ care se agravasera și a trebuit sa fie transferat în compartimentul de terapie intensivă„, a spus Carmen Dorobăț  potrivit realitatea.

Răspunsul unui medic:

„Primul pacient Covid 19 tratat la SJ Suceava , in vârstă de 72 de ani , care a ajuns la un moment dat in Terapie Intensivă cu disfunctii multiple de organe ( MODS ) , astăzi , de acasă , sanatos , vorbeste la Realitatea tv despre tratamente ” de lumea a treia ” pe care le-a ” suportat ” el in sectia de terapie intensivă !!!!!!

Printre altele acuză cu o vehementă demnă de o cauză mai bună faptul că nu a primit apă , că nu mergea la baie si că personalul nu se prea apropia de el .

Voi realizati că suntem la cota maximă a nesimtirii ?

Păi , dacă nu ar fi fost tratat corect cum s-ar fi vindecat de MODS ? În TI , ” dragilor ” jurnalisti nu se bea apă …SE PUN PERFUZII si multe alte nedicamente . Se pune oxigen , se pun sonde in trahee , nazogastrice , urinare , se montează ventilatoare care să ajute pacienții să respire , monitoare , se pun catetere in vasele mari ….

Mai mult nu are rost să mai scriu , pt că este inutil .

Orice am face , oricât mult bine am face , tot raul vă iese din sufletele voastre negre !

RUSINE .

Tuturor celor care bateti câmpii , parerologi de doi bani vă spun :, veniti si munciti voluntar orice intr-un spital Covid sau nu !!!!

Pentru că am un dram de umanitate in mine vă urez tututor să vă dea Dumnezeu sanătate si noroc ….FĂRĂ ATI ..”, a scris Laura Zarafin pe FB