Evenimentul Zilei > EVZ Special > Acuzat că-i plac bărbații, un primar din România s-a enervat și a luat o decizie radicală
Acuzat că-i plac bărbații, un primar din România s-a enervat și a luat o decizie radicală

Acuzat că-i plac bărbații, un primar din România s-a enervat și a luat o decizie radicală

Acuzat de un consilier pentru că i-ar fi făcut avansuri, un primar din Gorj a formulat o plângere penală

Ședință tensionată în Consiliul Local al comunei gorjene Săcelu. În timpul discuțiilor, Dănășel Gheorghe, consilier local din partea UNPR, l-a acuzat pe primarul PSD Florin Dorin Jurebie că i-a făcut avansuri. Edilul s-a enervat atât de tare, încât a decis să-i facă plângere penală acuzatorului, susținând că a fost insultat.

În fapt, în timpul ședinței de Consiliu local din data de 30.1.2020, consilierul local Dănășel Gheorghe mi-a adus cuvinte jignitoare, dar a și afirmat că am făcut fapte neadevărate prin care mă defăimează și îmi aduce un grav prejudiciu imaginei mele în societate, precum că aș fi homosexual, îmi plac bărbații și că m-am dat la el. Toți cei prezenți la ședință, în speță consilierii locali și cetățenii au auzit aceste lucruri și au râs de cele spuse de Danășel Gheorghe crezând că aceste lucruri sunt adevărat.

Tot în această sedință a consiliului local a afirmat ceva despre un ceas care nu știu nimic și despre faptul că l-am făcut cadou cuiva, aceste lucruri fiind neadevărate”, a afirmat primarul în plângere.