Christian Bach, una dintre cele mai celebre actrițe de telenovele, a încetat din viață la 59 de ani. Aceasta s-a retras din activitate încă de anul trecut din cauza problemelor de sănătate. Actrița argentiniană Christian bach a murit în data de 26 februarie, la vârsta de 59 de ani. 

Anunțul a fost însă făcut de familia vedetei la câteva zile după deces. Christian Bach a încetat din viață în urma unui stop respirator.

„Dintotdeauna a fost dorința ei să păstreze problemele personale și familiare doar pentru noi, pentru a putea duce o viață normală, diferită de cea profesională, care presupune expunere mediatică. Această viață profesională ne determină azi să împărtășim cu voi această mare pierdere pe care a suferit-o familia noastră”, se arată în comunicatul dat publicității de familia actriței. 

Christian Bach s-a născut în Argentina în data de 9 mai 1959. A studiat Dreptul, după care s-a mutat în Mexic cu intenția de a deveni actriță de telenovele. A jucat în telenovele precum „Și bogații plâng”, „Stăpâna”, „Impostoarea”, „Destine furate” și multe altele. A fost căsătorită cu Humberto Zurita. Aceasta a avut doi copii: Sebastian și Emiliano, informează Libertatea