George Clooney susține că nu mai are nevoie de bani, întrucât și-a vândut compania de Tequilla, Casamigos, care i-a adus o stabilitate financiară care i-ar asigura o viață liniștită fără alte venituri.

Clooney a declarat în inteerviul acordat publicației britanice că o bună perioadă de timp actoria l-a ajutat să-și plătească facturile și chiria. Pe măsură ce a ajuns să fie cunoscut, actorul a ajuns să fie plătit chiar și cu 16,5 milioane de dolari pentru un rol.

"Am jucat mult timp şi am 56 de ani. Nu mai sunt tipul care rămâne cu fata. Ei bine, da, nu ar trebui să mai fiu tipul ăla. Dacă cineva mi-ar oferi un rol ca al lui Paul Newman în «The Verdict», m-aş arunca. Dar nu sunt multe aşa. Actoria a fost modul de a-mi plăti chiria, dar am vândut o companie care face tequila pentru 1 miliard de dolari. Nu am nevoie de bani”, a explicat actorul. 

George Clooney a creat compania producătoare de tequila Casamigos din întâmplare. Actorul a cumpărat o proprietate în Mexic, împreună cu alți doi prieteni și au început să consume atât de frecvent tequila, încât s-au decis să o producă chiar ei, relatează BusinessInsider.com.

În iunie 2017, Clooney a vândut Casamigos cu un miliard de dolari.