Evenimentul Zilei > Social > ACCIDENT de MICROBUZ! Două persoane au fost TRANSPORTATE la SPITAL. Autoritățile au INTERVENIT de URGENȚĂ
ACCIDENT de MICROBUZ! Două persoane au fost TRANSPORTATE la SPITAL. Autoritățile au INTERVENIT de URGENȚĂ

ACCIDENT de MICROBUZ! Două persoane au fost TRANSPORTATE la SPITAL. Autoritățile au INTERVENIT de URGENȚĂ

Condițiile meteo nefavorabile provoacă noi accidente pe drumurile din România. Vineri seară, pe A1, ca urmare a căderii unui copac pe carosabil, un microbuz ce transporta 14 persoane, a ieșit de pe drum, intrând în pădurea de lângă autostradă.

Autoritățile au ajuns imediat la fața locului. 6 dintre pasageri au suferit răni ușoare, iar alți doi au fost transportați la Spitalul Universitar de Urgență din București.

„Azi noapte, în jurul orelor 02:10, am fost solicitați pentru a interveni la un accident rutier pe A1, km 41, sens de mers către Pitesti, produs ca urmare a căderii unui copac pe carosabil, care a fost ulterior acrosat de un microbuz care transporta un număr de 14 pasageri. In urma impactului microbuzul a părăsit partea carosabila, intrând în pădurea aflată în proximitatea căii de comunicație rutieră, rezultând accidentarea usoara a 6 dintre pasageri, dintre care 4 au refuzat transportul la spital, iar 2 au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgență București (ulterior acordării primului ajutor de catre resursele medicale prezente la fata locului). Cele 2 persoane transportate la spital sunt: barbat 20 ani, cu traumatism membru inferior drept, respectiv femeie, 41 ani, traumatism facial”, informează ISU Girgiu.