''Un bărbat de 30 de ani care a condus un autoturism înmatriculat în Bucureşti, în care se mai aflau alţi doi pasageri, un bărbat şi o femeie, pe DN1, dinspre Sibiu spre Braşov, la km 215 a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un vehicul înmatriculat în Marea Britanie, acesta din urmă cu patru ocupanţi, doi bărbaţi şi două femei. Toţi ocupanţii ambelor maşini au suferit vătămări, necesitând îngrijiri medicale. Circulaţia este blocată complet până la finalizarea cercetării şi îndepărtarea vehiculelor de pe partea carosabilă'', informează purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu.

La locul accidentului a fost trimis de la Târgu Mureș un elicopter SMURD pentru transportarea de urgență a victimelor la spital.
''Din ultimele informaţii este vorba de şase victime, două în stare critică (una conştientă cealaltă inconştientă). A fost solicitat şi elicopterul SMURD de la Tg-Mureş. La faţa locului intervine Detaşamentul Făgăraş cu SMURD B3, un echipaj de descarcerare, un Container Multirisc, o autospecială de stins incendii cu apă şi spumă, Detaşamentul 1 Braşov cu două echipaje SMURD, un echipaj tip B al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Braşov. Răniţii grav vor fi transportaţi la UPU Braşov'', a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă.