Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident grav în Teleorman. O femeie s-a răsturnat cu mașina
Accident grav în Teleorman. O femeie s-a răsturnat cu mașina

Accident grav în Teleorman. O femeie s-a răsturnat cu mașina

Un accident rutier violent s-a produs în această dimineață în județul Teleorman. O șoferiță s-a răsturnat cu mașina.

O șoferiță grăbită, care a apăsat puternic pedala de accelerație, s-a răsturnat cu mașina în timp ce se afla pe raza localității Cernetu. În urma impactului puternic, aceasta a rămas încarcerată și a fost scoasă din autoturismul distrus de pompieri și medici.

La fața locului au intervenit pompierii cu echipajul de la descarcerare și SMURD. În urma accidentului grav, șoferița a rămas captivă între fiarele contorsionate. În vârstă de aproape 25 de ani, femeia a fost găsita de salvatori încarcerată, dar conștientă și cooperantă, cu multiple traumatisme.

Ea fost scoasă de pompieri și predată echipajului SMURD care, după acordarea primului ajutor, a transportat-o la Spitalul Județean din Alexandria.

Pompierii au continuat misiunea prin asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor, au repus autovehiculul pe roți și l-au îndepărtat de pe carosabil astfel încât traficul rutier să se desfășoare în condiții normale. Cazul a fost preluat de politie. In cauza a fost deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, scrie Cancan.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: