Potrivit polițiștilor care au fost prezenți la fața locului, acidentul s-a produs în jurul orei 00.30. Din datele furnizate de autorități, o dubiţă în care se aflau şapte persoane, printre care cinci copii, a intrat într-un cap de pod.

La locul accidentului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă, un echipaj de la Descarcerarea Grea, o ambulanță SMURD și ambulanțe SAJ.

Primele cercetări indică faptul că accidentul s-ar fi produs pe fondul oboselii, după ce șoferul a adormit la volan. În maşină se aflau doi adulţi, soţ şi soţie, şi cei cinci copii ai acestora. Toţi cei şapte ocupanţi ai dubiţei au suferit răni grave şi au fost spitalizaţi.

Şoferul în vârstă de 47 de ani a suferit un traumatism toraco-abdominal. Soţia acestuia, în vârstă de 27 de ani, are multiple contuzii. O fetiță de 10 ani a suferit un stop cardio-respirator și a fost resuscitată, medicii reușind să o salveze. Aceasta este internată în secţia de Neurochirurgie, cu politraumatisme severe.

Ceilalți copii, o fetiță de 6 ani, un băiețel de 8 ani, unul de 3 ani și un bebeluș de 11 luni, se află internaţi în secţia de chirurgie pediatrică, la terapie intensivă, potrivit zdbc.ro