Evenimentul Zilei > Social > Accident cumplit, cu două persoane decedate, la Constanța. Un copil grav rănit
Accident cumplit, cu două persoane decedate, la Constanța. Un copil grav rănit

Accident cumplit, cu două persoane decedate, la Constanța. Un copil grav rănit

Salvatorii ISU Dobrogea, mai multe echipaje medicale și polițiști intervin, pe DN2A, pe podul din apropierea orașului Ovidiu unde, în apropierea unui sens giratoriu, pe ploaie, a avut loc un accident grav de circulație în urma căruia două persoane și-au pierdut viața. Un copil de 3 ani este grav rănit.

Accidentul rutier a fost anunțat în jurul orei 19:00, când martorii au sunat la 112 anunțând că au fost implicate trei autoturisme care s-au izbit puternic lângă sensul giratoriu, pe podul de la intrarea în orașul Ovidiu, pe DN2A în zona unei benzinării. Victimele, două femei decedate și a treia grav rănită, au rămas incarcerate. O altă mașină era răsturnată.

La fața locului au ajuns, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță, o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă și spumă, două ambulanțe, cu echipaje complete. În afară de cele trei victime pe care salvatorii înceracă să le descarcereze, într-un adin malșini  afost găsit un copil de 3 ani, rănit grav. Micuțul primește asistență medical într-o ambulanță.

Circulația pe DN2A este blocată. Coloane uriașe de mașini stau și așteaptă pe cele două sesnuri finalizarea cercetărilor la fața locului pentru deblocarea traficului.