Evenimentul Zilei > Actualitate > „Acasa Magazin” s-a inchis

„Acasa Magazin” s-a inchis

Revista bilunara „Acasa Magazin”, editata de grupul de presa PubliMedia, s-a inchis la zece ani de la lansare.

Directorul general al PubliMedia, Cosmina Noaghea, a confirmat inchiderea publicatiei, dar nu a facut comentarii asupra motivelor care au dus la aceasta decizie.

Vanzari fluctuante

Media lunara de vanzari pe aparitie a variat de la luna la luna, ultimele trei luni auditate de BRAT indicand o scadere de la peste 46.000 de exemplare vandute, in medie, in august, la peste 35.000 de exemplare in septembrie. La inceputul anului trecut, „Acasa Magazin” vindea in medie, pe aparitie, peste 43.000 de exemplare, varfurile fiind lunile martie si aprilie, cand s-au vandut, in medie, peste 52.000 de exemplare. Legata prin continut de postul TV omonim din grupul MediaPro, revista se adresa femeilor pasionate de telenovele, printre articole si interviuri gasindu-se informatii despre vedetele din seriale si starurile muzicii latino.

PubliMedia International a lansat mai multe produse conexe revistei, printre care proiectele „Mari povesti de iubire din telenovele” in februarie, „RBD” in iunie, „Lumea celebritatilor latino” in noiembrie si „Sectiunea de Craciun” in decembrie. Divizia de presa scrisa a grupului Media Pro editeaza, printre altele, publicatiile „Gandul”, „Ziarul financiar”, „Business Magazin” si „ProTV Magazin”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: