Academia Rapid, echipă care activează în liga a IV-a, și-a luat gândul de la promovare.

Giuleștenii au comis o greșeală de gâgă și nu vor putea lupta pentru intrarea în eșalonul superior. Clubul nu are personalitate juridică, acest statut fiind respins în toamna anului trecut de Judecătoria Sectorului 1.

La egalitate de puncte cu CSA Steaua

Rapidiștii aveau dreptul să facă apel la această hotărâre, dar au înaintat acțiunea la două zile după expirarea termenului. Astfel că magistrații de la Tribunalul București au respins apelul, cu mențiunea „tardiv formulat”! În aceste condiții, clubul nu-și mai poate lua Certificatul de Identitate Sportivă de la MTS.

„Lucrurile nu sunt clare”

Academia Rapid se află pe locul al 2-lea al clasamentului, cu 38 de puncte, la egalitate cu liderul CSA Steaua. Cele două formații sunt despărțite de golaveraj 79-3, față de 79-5. „Noi primim asigurări zilnic că nu va fi nicio problemă, dar a fost o gafă impardonabilă. Nu pot fi iertate astfel de lucruri! Cei care au greșit să răspundă. Era pregătit planul «B», din ce înțeleg. Ne vom numi altfel, probabil. Sunt oameni aici care vor binele Rapidului. Nu știu însă cum ne vom numi în acest retur, iar lucrurile nu sunt clare”, a spus Daniel Pancu, directorul tehnic al echipei, la Digi Sport.