În urmă cu două zile Abi Talent împreună cu manelistul Dani Mocanu au lansat o melodie intitulată „Regii României” , care a ajuns rapid pe locul 1 în trendingul de pe Youtube.

După ce a văzut că melodia rezistă pe locul 1 în încă de la lansare, Abi Talent a trimis fanilor săi un mesaj care i-a luat prin surprindere. Și asta pentru că jovialul cântăreț a devenit dintr-odată foarte serios.

Cei care erau obișnuiți cu miștourile lui abi talent, acum s-au întrebat dacă să-l ia în serios sau nu.

Tânărul trapper a postat un mesaj extrem de serios și de încurajator pentru generația tânără, pe care o sfătuiește să nu renunțe niciodată la visuri și să lupte mereu pentru ceea ce își dorește.

Abi Talent, mesaj încurajator pentru tânăra generație

În mesajul despre care vorbim Abi Talent s-a dat exemplu chiar și pe el, menționând faptul că niciodată nu s-a gândit că va ajunge să fie atât de faimos și iubit de ascultătorii genului.

„Fiecare dintre voi în parte are șansa să-și îndeplinească visul. știu că ați mai auzit asta, dar e bine să mă credeți pe mine, pentru că eu sunt dovada vie, nu-mi imaginam în viața mea că o să ajung aici. Și tu care citești asta acum, probabil o duci rău în momentul de față și ai impresia că nu o să-ți meargă bine.

Probabil n-ai bani, probabil nu-ți permiți nici să-ți începi ideea care să-âi schimbe viața sau poate nu ai pe nimeni care să te susțină. Dar, crede-mă…o să vină o zi care o să-ți schimbe toată viața, o să se întâmple asta când te aștepți mai puțin. Fie că mă iubești sau mă urăști, ascultă-mă. Fiecare dintre noi are momente grele în viață, dar o să vină o zi în care o să râdem de momentele astea. Generația asta nu e susținută cum trebuie, de-aia sunt eu aici!” a scris Abi Talent, pe contul lui de Instagram, spre surprinderea tuturor.