Evenimentul Zilei > Monden > Abi Talent, mesaj incredibil pentru fani. „Generația asta nu e susținută cum trebuie”
Abi Talent, mesaj incredibil pentru fani. „Generația asta nu e susținută cum trebuie”

Abi Talent, mesaj incredibil pentru fani. „Generația asta nu e susținută cum trebuie”

Trapperul Adi Talent este cunoscut de internauți ca un tânăr talentat, iar unii îl consideră ca fiind arogant.

În urmă cu două zile Abi Talent împreună cu manelistul Dani Mocanu au lansat o melodie intitulată „Regii României” , care a ajuns rapid pe locul 1 în trendingul de pe Youtube.

După ce a văzut că melodia rezistă pe locul 1 în încă de la lansare, Abi Talent a trimis fanilor săi un mesaj care i-a luat prin surprindere. Și asta pentru că jovialul cântăreț a devenit dintr-odată foarte serios.

Cei care erau obișnuiți cu miștourile lui abi talent, acum s-au întrebat dacă să-l ia în serios sau nu.

Tânărul trapper a postat un mesaj extrem de serios și de încurajator pentru generația tânără, pe care o sfătuiește să nu renunțe niciodată la visuri și să lupte mereu pentru ceea ce își dorește.

Abi Talent, mesaj încurajator pentru tânăra generație

În mesajul despre care vorbim Abi Talent s-a dat exemplu chiar și pe el, menționând faptul că niciodată nu s-a gândit că va ajunge să fie atât de faimos și iubit de ascultătorii genului.

„Fiecare dintre voi în parte are șansa să-și îndeplinească visul. știu că ați mai auzit asta, dar e bine să mă credeți pe mine, pentru că eu sunt dovada vie, nu-mi imaginam în viața mea că o să ajung aici. Și tu care citești asta acum, probabil o duci rău în momentul de față și ai impresia că nu o să-ți meargă bine.

Probabil n-ai bani, probabil nu-ți permiți nici să-ți începi ideea care să-âi schimbe viața sau poate nu ai pe nimeni care să te susțină. Dar, crede-mă…o să vină o zi care o să-ți schimbe toată viața, o să se întâmple asta când te aștepți mai puțin. Fie că mă iubești sau mă urăști, ascultă-mă. Fiecare dintre noi are momente grele în viață, dar o să vină o zi în care o să râdem de momentele astea. Generația asta nu e susținută cum trebuie, de-aia sunt eu aici!” a scris Abi Talent, pe contul lui de Instagram, spre surprinderea tuturor.