Evenimentul Zilei > Monden > Emily Burghelea a fost umilită de Dani Mocanu. Ce poză a postat cu ea
Emily Burghelea a fost umilită de Dani Mocanu. Ce poză a postat cu ea

Emily Burghelea a fost umilită de Dani Mocanu. Ce poză a postat cu ea

Emily Burghelea a fost umilită de Dani Mocanu. Ce poză a postat cu ea

Fosta asistentă de televiziune, Emily Burghelea a avut o reacție foarte dură după ce o poză postată de Dani Mocanu a ajuns în spațiul public. Mesajul care însoțea imaginea a scos-o din sărite pe frumoasa blondă.

Aceasta susține că a acceptat provocarea doar pentru că și-a dorit să-l ajute pe Dani Mocanu să-și schimbe imaginea de băiat rău, însă totul s-a transformat într-un coșmar pentru ea.

După ce videoclipul a ajuns în atenția publicului, manelistul din România a postat o fotografie în care o ironizează pe Emily, doarece descrierea acesteia este cu adevărat revoltătoare: „Ce vă inspiră blonda?”. Comentariile nu au întârziat să apară, fanii manelistului dând frâă liber imaginației, majoritatea devenind chiar extrem de răutăcioși la adresa blondei.

Fosta asistentă TV nu a mai rezistat și a răbufnit într-un live pe Instagram.

„Pentru faptul ca mi-au spus că Dani Mocanu vrea să-și schimbe imaginea și să devină cine e cu adevărat pentru că el nu e cum s-a prezentat în fața publicului de-a lungul timpului. El nu e atât de dur, este un lucru bun, dar mi-a greșit extraordinar de tare.

După ce am apărut în videoclipul lui, a postat o poză care pe mine m-a deranjat extraordinar de tare. Nu se face așa ceva niciodată. A preluat-o presa și nu-mi face cinste. În poză sunt cu gura deschisă și stau pe vine și el a scris „ce vă inspira blonda?”. Stateam așa pentru că eram în timpul filmărilor. Așa ceva nu se face”, a spus revoltată Emily, conform Fanatik.


Iată ce fel de comentarii au lăsat oamenii la poza lui Mocanu cu Emily: „Și pe asta ai lovit-o”; Aș detona în tine ca în poligon; Ai bubuit-o; Boli venerice; O găsim în Anglia; Cățea mare; Prostituția 100/100”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii primite de artist la postarea de pe Instagram.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: