Evenimentul Zilei > Monden > Abi Talent, imagini de sute de mii de euro. Gestul Anamariei Prodan a șocat
Abi Talent, imagini de sute de mii de euro. Gestul Anamariei Prodan a șocat

Abi Talent, imagini de sute de mii de euro. Gestul Anamariei Prodan a șocat

Abi Talent a postat recent pe Tik Tok un videoclip care a strâns imediat mii de like-uri. Acesta a arătat fanilor un ceas acoperit de diamante, în timp ce îndrepta camera spre Anamaria Prodan și îi mulțumea pentru „cadou”.

Controversatul cântăreț se afla într-un restaurant de fițe în momentul în care a postat pe internet noua bijuterie de la încheietură.

În timp ce prezenta accesoriul care ar costa peste o sută de mii de euro, tânărul a întors camera de filmat spre nimeni alta decât Anamaria Prodan, mulțumindu-i pentru „cadou”.

Alături de imagini, Abi a scris mesajul „Mulțumesc, Ana, pentru cadou”Acesta ar fi fost motivul pentru care ar fi început să se speculeze că Anamaria i-ar fi făcut un cadou de sute de mii de euro lui Abi Talent.

Totul pare să fi fost, însă, o glumă, iar Anamaria Prodan nu i-a făcut un astfel de cadou lui Abi. De fapt, în poză era chiar ceasul vedetei, pe care tânărul l-ar fi luat doar pentru poză.

În momenul în care este filmată, se poate vedea că Anamaria Prodan nu are niciun ceas la mână, iar bijuteria extravagantă se potrivește perfect cu una dintre brățările ei, informează Antena 1.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.