90 de cadre sanitare s-au infectat cu acest virus din cauza lipsei de echipamente de protecție, dar și datorită unor greșeli făcute de aceștia. Din păcate, la acest spital s-au înregistrat și mai multe decese ceea ce îngrijorează foarte mult autoritățile, dar și populația.

Pentru a veni în sprijinul personalului medical din prima linie, fără de care bolnavii vor rămâne lipsiți de orice apărare în fața bolii, omul de afaceri Ștefan Mandachi a lansat o strângere de fonduri prin care vrea să adune 3 milioane de euro pentru Suceava, prin Crucea Roșie Română.

În acest scop, Ștefan Mandachi scoate la vânzare în mod simbolic primul și singurul metru de autostradă din Moldova, pe care l-a construit anul trecut, în cadrul campaniei România vrea autostrăzi. Bucata de drum va fi vândută la centimetru pătrat, iar banii adunați vor fi donați pentru lupta cu epidemia.

„Doneaza 10 EURO! (dar poti dona orice suma mai mare, fara limita. Cu cat mai mult, cu atat mai bine). Daca n-ai nici 10 euro, pune cat poti. Cativa centi.

1 CM DE AUTOSTRADA = 10 euro
1 centimetru este enooorm! Dar daca ti-ai lua mai multi centimetri? zece, 100 sau 1000? Cate vieti ai putea salva?

Daca esti persoana fizica sau firma, vei primi un certificat de ‘proprietar’ (online) pentru centimetrul sau centimetrii tai. Numele tau va ramane scris mai mic sau mai mare, in functie de cati centimetri iti iei. Vom face la final un monument al donatorilor la Primul metru de autostrada (din banii mei, nu din donatii).

Daca ai o firma, fa-i reclama. Ia-ti cat mai multi centimetri. Te implor, fa public suma donata! Nu te ascunde! Nu conteaza ce zic altii! Fa-o asumat! Ne ajuta!”, transmite Mandachi

Mandachi a făcut un videoclip în acest sens care poate fi văzut pe youtube: https://www.youtube.com/watch?v=PTd56kCWYzI&feature=emb_title&fbclid=IwAR0z5P3aiORrb2-pLIRHNl727Fpa4v4_crHklFshUlT1GtWLwJ2mN_KxAqg

„Cu ocazia asta, avem sansa sa transformam autostrada (sau lipsa ei) dintr-un simbol al neputintei intr-un simbol al solidaritatii. Si vom face noi impreuna si autostrazi, va promit!

Eu am donat ZECE MII DE EURO DE PE PERSOANA FIZICA. Dar o sa donez si de pe toate firmele, pt. ca vreau certificat: )) Hai sa vad cine ma depaseste!

Provoc toti cetatenii romani si straini si mai ales antreprenorii sa ma depaseasca.

Poti dona si in LEI si in EURO

CONT RON: RO43RNCB0244020411980016

CONT EURO: RO76RNCB0244020411980004

SOCIETATEA DE CRUCE ROSIE SUCEAVA, (C.I.F. 4244520) nu scrieti cu diacritice, ca sa nu dea vreo eroare.

De maine se poate si pe Revolut si PayPal”, transmite Stefan Mandachi