A scăpat de coronavirus, dar asta s-ar putea să-l doboare. Tom Hanks, în doliu!

A scăpat de coronavirus, dar asta s-ar putea să-l doboare. Tom Hanks, în doliu!

După ce a scăpat cu viață după întâlnirea cu coronavirusul, celebrul actor de la Hollywood Tom Hanks trece printr-o nouă încercare grea.

Autorul romanului „Forrest Gump”, cartea care a stat la baza filmului hollywoodian cu acelaşi nume, cu Tom Hanks în rolul principal, pe nume Winston Groom, a murit la vârsta de 77 de ani, relatează vineri agenţia DPA, preluată de Agerpres.

Scriitorul american a murit miercuri, în oraşul său natal Fairhope din statul Alabama, potrivit media americane care îl citează pe primarul localităţii, Karin Wilson.

„Nu am niciun detaliu pentru moment, dar a murit (miercuri) noaptea”, a declarat Karin Wilson pentru CNN. „Suntem extrem de trişti la aflarea acestei veşti. El este, cu siguranţă, o prezenţă emblematică în acest loc”, a adăugat primarul, după aflarea veștii despre moartea lui Winston Groom.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit site-ului local de ştiri AL.com, aspecte din viaţa lui Groom, cum ar fi faptul că a servit în Vietnam, se regăsesc în povestea personajului principal din romanul „Forrest Gump”, publicat în 1986, transpus în film în 1994, cu Tom Hanks în rolul principal.

Filmul realizat în 1994 a fost regizat de Robert Zemeckis și a câștigat nu mai puțin de 6 premii Oscar, pentru cel mai bun film, cel mai bun actor în rol principal - Tom Hanks, cel mai bun regizor, cele mai bune efecte vizuale, cel mai bun scenariu adaptat și cel mai bun montaj.

Relația casei de producție Paramount cu autorul romanului după care a fost făcut filmul nu a fost dintre cele mai bune. El a primit doar 350,000 de dolari pentru scenariu, dar nu și cele 3 procente din încaasările totale ale filmului. Mai mult, din cauza acestor controverse pecuniare, Winston Groom nu a fost pomenit deloc, în niciunul dintre cele șase discursuri de recepție de la ceremonia de decernare a Oscarurilor.

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, s-au infectat cu coronavirus, la începutul anului, în timp ce filma în Australia. Cei doi au fost printre primele vedete mondiale care s-au confruntat cu cumplita boală COVID-19.