Evenimentul Zilei > Actualitate > A MURIT. Coincidenţa TRAGICĂ a destinului. Trebuia să meargă la închisoare, iar acum este la morgă
A MURIT. Coincidenţa TRAGICĂ a destinului. Trebuia să meargă la închisoare, iar acum este la morgă

A MURIT. Coincidenţa TRAGICĂ a destinului. Trebuia să meargă la închisoare, iar acum este la morgă

Medicul chirurg Constantin Ploscaru, implicat într-un imens scandal care a avut loc în urmă cu trei ani, a fost găsit decedat, miercuri, în locuinţa sa din localitatea Berislăvești. Potrivit medicilor legişti, chirurgul Constantin Ploscaru ar fi suferit un infarct.

Constantin Ploscaru a murit exact în ziua în care a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare cu executare, potrivit b1.ro

În urma agresiunii, medicul chirurg tăiat a fost supus unei intervenţii chirurgicale, iar leziunile suferite au necesitat 16-18 zile de îngrijiri pentru vindecare.

Constantin Ploscaru, chirurg la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, a fost condamnat de Tribunalul Argeş la 5 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru că, în ianuarie 2016, a atacat cu un bisturiu, în sala de operaţie, un alt medic chirurg. În urma agresiunii, medicul chirurg tăiat a fost supus unei intervenţii chirurgicale, iar leziunile suferite au necesitat 16-18 zile de îngrijiri pentru vindecare.

Ploscaru a trebuit să-i achite colegului pe care l-a tăiat cu bisturiul daune materiale în valoare de 7.400 lei şi daune morale în valoare de 25.000 euro.

El a plătit și Spitalului Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea suma totală de 2.962, 91 lei, reprezentând cheltuieli de spitalizare.