Evenimentul Zilei > International > A mai încercat copilotul SINUCIGAȘ să mai dea o lovitură? Detalii ȘOCANTE ies la iveală
A mai încercat copilotul SINUCIGAȘ să mai dea o lovitură? Detalii ȘOCANTE ies la iveală

A mai încercat copilotul SINUCIGAȘ să mai dea o lovitură? Detalii ȘOCANTE ies la iveală

Noi detalii șocante ies la iveală despre copilotul care s-a prăbușit cu avionul Germanwings în luna martie, în Alpii francezi. Se presupune că Andreas Lubitz, copilotul considerat responsabil pentru tragedia aviatică în care au murit 150 de persoane, și-ar fi fost pregătit din timp planul sinucigaș.

Nemții de la Bild, citând surse din cadrul agenției franceze de investigații a accidentelor aeriene BEA, susțin că Andreeas Lubitz a mai încercat o manevră de scădere a altitudinii chiar în aceeași zi. Este vorba de o cursă Dusseldorf – Barcelona și, potrivit unui raport ce va fi dat publicității de BEA, va fi pusă în discuție ipoteza că Lubitz a mai încercat, în aceeași zi, o coborâre controlată care nu are nicio justificare aeronautică.

Andreas Lubitz, în vârstă de 27 de ani, a fost copilot în cursa operată de Germanwings și care s-a prăbușit pe 24 martie în munții Alpi din Franța. Atunci, Andreas Lubitz ar fi profitat de absența pilotului și s-ar încuiat în cabina de pilotaj pentru a doborâ avionul. Tragedia aviatică s-a soldat cu 150 de morți, dintre care 72 au fost cetățeni germani.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: