Evenimentul Zilei > Monden > A înșelat-o Burcea pe Andreea Bălan cu o misterioasă brunetă? Cine e „Văduva neagră”?
A înșelat-o Burcea pe Andreea Bălan cu o misterioasă brunetă? Cine e „Văduva neagră”?

A înșelat-o Burcea pe Andreea Bălan cu o misterioasă brunetă? Cine e „Văduva neagră”?

Problemele din cuplul „Andreea Bălan – George Burcea” sunt departe de a-și găsi rezolvarea.

Actorul din viața Andreei Bălan dă apă la moară cârcotașilor cu o fotografie postată pe un cont de socializare. În imagine apare George Burcea însoțit de o misterioasă domnișoară, scrie cancan.ro.

Cine e „Văduva neagră”, iată întrebarea care-i frământă pe fanii Andreei Bălan. Unii s-au și grăbit să scrie răspunsul chiar la rubrica de comentarii de pe pagina lui Burcea.

„Din câte am înțeles vor sa divorțeze, cine ar fi crezut!!!”, „Dar cu Andreea, poze? Cam rar…”, „Andreea merita ceva mai bun, du-te în pustie, să vedem oameni talentați”, „Nici măcar pe Instagram nu o mai urmărește pe Andreea… urmărește în schimb toate…”, „Păcat că te folosești de cariera soției tale pentru acest lucru. Părea că o iubești, cel puțin așa ne-ai dat de înțeles. Dacă, într-adevăr, ești preocupat de cum se simte o femeie într-o familie, atunci ai grijă de soția ta. Când ai fost la Cristi Brancu s-a văzut clar că lucrurile nu stau tocmai bine între voi. Eu, în locul tău, aș analiza ce e mai important pentru mine: familia sau expunerea copilăriei mele. Oprește-te o secundă din tumultul vieții tale, analizează ce îți dorești pentru un viitor îndepărtat și apoi vezi ce faci bine și unde greșești. Fii pentru fetițele tale tatăl pe care tu nu l-ai avut alături”, au fost câteva dintre mesajele pe care le-a primit George Burcea.

A existat și o „admiratoare” care i-a transmis următoarele: „Cum ți se pare că în plină criză conjugală, când Andreea este atât de tristă, el pune o poză cu altă femeie, probabil singura în care a reușit să apară cu alta, de aceea îi place foarte mult, este un… n-am scris ce este pentru că nu îmi place să jignesc și o admir pe Andreea, o să depășească”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: