Evenimentul Zilei > Justitie > A ,,furat” o fată de 15 ani și a fugit cu ea în spate. Ce au descoperit polițiștii
A ,,furat” o fată de 15 ani și a fugit cu ea în spate. Ce au descoperit polițiștii

A ,,furat” o fată de 15 ani și a fugit cu ea în spate. Ce au descoperit polițiștii

Un tânăr este cercetat penal după ce a fost prins cărând în spate o minoră.

Întâmplare mai puțin obișnuită descoperită de oamenii legii din județul Hunedoara. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, un tânăr de 20 ani din oraşul Geoagiu este cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

El a fost reclamat că ar fi „furat” o fată în vârstă de 15 ani dintr-un cartier unde locuiau în special cetăţeni de etnie romă.

Din primele verificări ale oamenilor legii, a reieșit că fata trăia în concubinaj cu băiatul, „furtul ” având loc în timpul nopții.

Tânărul, prins în zona unei staţii de autobuz

„În urma extinderii activităţilor investigative şi de căutare pe raza localităţii, poliţiştii au depistat, în zona unei staţii de autobuz din oraşul Geoagiu, un tânăr în vârstă de 20 de ani, care se deplasa pe jos spre cartierul Muzicanţilor şi o ducea în spate pe minora de 15 ani”, a comunicat IPJ Hunedoara.

Fata și tânărul au fost duși la sediul Poliţiei Staţiunii Geoagiu, pentru continuarea anchetei.

Oamenii legii susțin că minora nu avea urme de leziuni vizibile, ea declarând că nu a fost agresată fizic de tânăr. Fata le-a mai spus oamenilor legii că nu a întreţinut raporturi sexuale cu tânărul.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Tânărul a fost reținut, el urmând să fie prezentat magistraților de la Judecătoria Orăştie, care vor decide ce măsuri legale vor fi luate, potrivit agerpres.ro.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: