Mai întâi, finanțatorul a făcut o trimitere timidă către „Zurich”, iar după ce povestea a explodat în presă a confirmat.

Meme n-a mai ajuns la meci. A rămas să se odihnească

Este vorba despre un episod petrecut înaintea partidei FC Zurich – Steaua, disputată, anul trecut, în Elveția, în Liga Europa. În ziua meciului, conform prosport.ro, Mihai Stoica (foto) și Laurențiu Reghecampf au consumat alcool, iar petrecerea ar fi degenerat întrun scandal cu oficialii hotelului. Directorul sportiv n-a mai ajuns la meci și a rămas în cameră, ca să se refacă.

Meme a confirmat că a băut peste cât putea duce, dar a precizat că Reghecampf n-a fost implicat. „Poate că am defecte, probabil și ceva calități, însă în niciun caz n-am o relație cu alcoolul. Ne întâlnim foarte rar spre deloc. La Zurich nu neg că ne-am intersectat, doar că ceea ce susțin unii sunt exagerări, iar plasarea lui Reghecampf Laurențiu la <> este o minciună”, a scris Stoica pe Facebook.

„Am știut imediat a doua zi ce s-a întâmplat la Zurich. Reghe nu a fost implicat, ci Meme a fost implicat”, a spus și Becali, la sport.ro.