Evenimentul Zilei > Actualitate > A dus „secretul” până în mormânt. O altă femeie din viața lui Cornel Galeș a venit la înmormântare
A dus „secretul” până în mormânt. O altă femeie din viața lui Cornel Galeș a venit la înmormântare

A dus „secretul” până în mormânt. O altă femeie din viața lui Cornel Galeș a venit la înmormântare

Cornel Galeș a avut o fiică și din prima sa căsătorie. Nu multă lume știa despre copilul acestuia, dar azi, la înmormântarea sa, fata și-a făcut apariția.

Claudia, singurul copil al lui Cornel Galeș, nu a fost apropiată de tatăl său, iar căsătoria acestuia cu Ileana Ciuculete nu au ajutat deloc la refacerea legăturii, ba chiar au distrus-o complet, scrie Wowbiz.

Chiar dacă era sânge din sângele său, fata l-a dat în judecată pe Cornel Galeș pentru pensia alimentară. Acesta a fost apogeul relației celor doi.

Deoarece nu s-au mai văzut, ba chiar nu și-au mai vorbit absolut deloc de la acest eveniment, nimeni nu s-ar fi așteptat ca fata să vină la mormântul tatălui său, dar acest lucru s-a întâmplat miercuri seară, la capela unde este depus sicriul acestuia.

„A stat toata seara lângă sicriu, pentru ea a și fost deschis. A plâns și și-a privit tatăl pentru ultima oară. Era clar că regretă că nu a putut să vorbească cu el înainte ca acesta să moară”, ne-a spus o persoană apropiată de Cornel Galeș.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.