Evenimentul Zilei > International > A cumpărat o casă și a crezut că e prins într-un film horror. Mesajul care i-a înghețat sângele în vine
A cumpărat o casă și a crezut că e prins într-un film horror. Mesajul care i-a înghețat sângele în vine

A cumpărat o casă și a crezut că e prins într-un film horror. Mesajul care i-a înghețat sângele în vine

Un bărbat care abia își achiziționase o casă a avut parte de o descoperire neplăcută atunci când a spart un perete. Mesajul nu i-a căzut prea bine.

Un tânăr care și-a achiziționat recent o locuință a avut parte de o descoperire care l-a determinat, pentru scurt timp, să caute să-și vândă urgent casa. Acum, greu este că găsească un cumpărător, pentru că povestea face furori. Jonathan Lewis, în vârstă de 32 de ani, și-a cumpărat o casă în orașul englez Liverpool.

Mesajul care l-a făcut pe noul proprietar să se gândească să vândă casa

Imediat cum s-a mutat, a început să facă mici modificări. Astfel că a spart o parte a peretelui care se afla sub o scară interioară. La un moment dat, el a găsit în perete o păpușă, iar alături de acest obiect, un bilet cu un mesaj care i-a făcut părul măciucă.

„Dragă cititorule / nou proprietar de casă, îți mulțumesc că m-ai eliberat!

Numele meu este Emily. Proprietarii mei originari locuiau în această casă în 1961. Nu-mi plăceau, așa că au trebuit să plece. Erau veseli și cântau. Dezgustător. Înjunghierea a fost alegerea mea pentru moartea lor, așa că sper să ai cuțite. Sper să dormi bine”, era scris pe mesajul respectiv, conform liverpoolecho.co.uk.

Bărbatul este profesor la o școală generală. El a declarat pentru sursa citată că abia a primit cheile casei și încă nu a apucat să se mute în noua locuință. A afirmat că mesajul l-a speriat foarte tare, l-a arătat și prietenilor, care l-au sfătuit să se mute.

Agentul imobiliar l-a liniștit

Agentul imobiliar care i-a vândut casa i-a spus că peretele respectiv a fost instalat acum aproximativ cinci ani, ceea ce înseamnă că păpușa a fost plasată acolo de curând, nu în urmă cu zeci de ani. Așadar, se pare că la mijloc este vorba doar de o glumă macabră.  În cele din urmă, proprietarului i-a revenit inima la loc. „Sincer, mi se pare chiar amuzant. Probabil aș face exact același lucru”, a mai afirmat Jonathan pentru sursa citată.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: