Evenimentul Zilei > EVZ Play > A câştigat Liga Campionilor, dar va face tuşa la naţională!
A câştigat Liga Campionilor, dar va face tuşa la naţională!

A câştigat Liga Campionilor, dar va face tuşa la naţională!

Autor al golurilor cu care echipa italiană Inter Milano a câştigat finala cu Bayern München, Diego Milito nu se va regăsi printre titularii „pumelor” la turneul final de luna viitoare.

Diego Milito a marcat ambele goluri ale echipei Inter Milano în finala Ligii Campionilor, disputată sâmbătă seară, cu Bayern München. Cu toate acestea, superatacantul nu l-a convins selecţionerul Diego Armando Maradona că merită să-i ofere un loc în prima echipă a Argentinei la Cupa Mondială din Africa de Sud (11 iunie-11 iulie).

Controversatul antrenor al „pumelor” a anunţat că intenţionează să joace la turneul final cu trei vârfuri, printre care, însă, colegul lui Chivu de la Inter nu se regăseşte.

„Milito a marcat două goluri mari, prin care demonstrează că n-am greşit atunci când am decis să-l convoc. Nu mă surprinde ce a făcut, a avut un sezon foarte bun. Dar, la fel au avut şi Lionel Messi, şi Tevez, şi Kun (n.r. – Aguero, care este ginerele lui Maradona)”.

Presa argentiniană susţine însă că nici Aguero nu se va regăsi printre titulari, atacanţii preferaţi de Maradona fiind Messi, Tevez şi Higuain.

„Butoiaşul” atomic” n-a ratat ocazia de a trimite câteva „săgeţi” atât către oficialii clubului Real Madrid, dar şi spre naţionala Spaniei: „Am vorbit cu «Pipita» (n.r. – Higuain) şi l-am întrebat dacă cei de la Real i-au prelungit contractul cu 10 ani. Mi-a zis că nici nu l-au întrebat. Atât de fraieri sunt! În Africa de Sud nu suntem favoriţi la titlul mondial, favoriţii nu câştigă niciodată. Lasă să fie Spania favorită”.
La Mondiale, Argentina face parte din Grupa B, alături de Nigeria, Coreea de Sud şi Grecia. I

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.