65.000 de turiști pe Litoral. Unde te poți DISTRA și care sunt cele mai AGLOMERATE stațiuni!

65.000 de turiști pe Litoral. Unde te poți DISTRA și care sunt cele mai AGLOMERATE stațiuni!

65.000 de turiști își petrec minivacanța de 1 Mai pe Litoralul românesc. Cei mai mulți sunt în Mamaia și Vama Veche, în timp ce stațiunea tineretului nu mai are farmecul pe care-l avea odată.

Distracțiile în cluburile scumpe și restaurantele de lux au atras numai în stațiunea Mamaia peste 30.000 de turiști, din care aproape 10.000 sunt străini, veniți să petreacă la Sunwaves, cel mai mare festival de muzică electronică din Europa, care e în plină desfășurare.

După incidentul de ieri, cu elicopterul privat care l-a adus pe cântărețul grec Antonis Ramos la deschiderea unui nou club de fițe din nordul stațiunii Mamaia, oaspetele de astăzi, excentricul milionar italian Gianluca Vacchi s-a hotărât să vină cu mașina, pe autostradă.

Ne puteți urmări și pe Google News

FOTO:SUNWAVES în plină desfășurare. 

Vă reamintim că ieri, pilotului eliopterului care a aterizat pe platoul din fața noului clubul de fițe a pus în pericol viața pasagerilor săi cât și a turiștilor din apropiere din cauza faptului că a ratat de două ori aterizarea, dar și pentru că obiectele zburătoare antrenate de palele aparatului de zbor erau cât pe ce să omoare câțiva turiști care s-au ferit - Slavă Cerului - în ultima clipă.

Mergem mai departe și vă spunem că la Vama Veche sunt peste 16.000 de turiști, cei mai mulți tineri, din care în jur de 1.000 sunt străini. Au ales stațiunea pentru că aici tarifele sunt pentru toate buzunarele, iar turiștii spun că se simt minunat și că vor pleca doar atunci câd își termină banii.

Deși apa de culoare turcoise a mării este rece ca gheața, sunt destul temerari care s-au aruncat în valuri încinși de la petrecerile non-stop de pe plajă, de la terase și din cluburi.

Și la Năvodari sunt peste 8.000 de turiști, iar la Mangalia și Eforie, câte 2.000, în timp ce în mai demult faimoasa stațiune Constinești sunt doar o mie de oameni petrecăreți.

Deocamdată între stațiuni se circulă bară la bară, așa că dacă vă gândiți să plecați la plimbare pe Litoral să vă înarmați cu răbdare. Minivacanța se termină pe 1 mai, întrucât 2 mai e zi de lucru.