Evenimentul Zilei > Actualitate > 5 poziţii sexuale despre care n-ai mai auzit niciodată, dar pe care trebuie neaparat să le încerci
5 poziţii sexuale despre care n-ai mai auzit niciodată, dar pe care trebuie neaparat să le încerci

5 poziţii sexuale despre care n-ai mai auzit niciodată, dar pe care trebuie neaparat să le încerci

Dacă primele zile ale relaţiei voastre sunt departe şi v-aţi plictisit să faceţi sex în aceleaşi poziţii ca până acum, este timpul să puneţi puţină sare şi piper în dormitor. Încercaţi oricare dintre următoarele poziţii pentru a ieşi cât mai repede din rutina unei vieţi intime banale.

Picanteriile sexuale îmbunătăţesc performaneţele din pat. Pentru a spori plăcerea pe care o resimţi în timpul unei partide de sex, încearcă una dintre poziţiile inedite pe care ni le propun editorii revistei americane Marie Claire.
1. Poziţia elevului de la şcoala…de Rock
Se numeşte astfel pentru că veţi sta pe scaun, ca elevii la scoală. În primul rând trebuie să găsiţi cel mai apropiat scaun pe care îl aveţi la îndemână, el va sta normal pe scaun şi apoi ea se asează cu spatele la el, la fel ca şi cum ar sta pe scaun, picioarele rămân pe podea. Astfel penetrată, ea va resimţi o plăcere mult mai mare ca în poziţiile clasice.
2. "Banii sau viaţa"
Această poziţie a fost poreclită astfel de editorii revistei Marie Claire deoarece femeia stă într-o poziţie în care pare a fi ameninţată de către bărbat, oricum controlul poziţiei fiind în mare parte la el. Partenerul trebuie să rămână în picioare iar ea să îşi încolăcească picioarele în jurul taliei lui. Pentru un mai bun echilibru, ea poate fi sprijinită de un perete, lucru care dă şi numele poziţiei. Poziţia este plăcută de ambii parteneri deoarece bărbatului îi dă senzaţia de putere şi domniare în timp ce femeii îi dă senzaţia de încredere în partener.
3. Răsucirea leneşă
Această poziţie este pentru cei mai comozi sau leneşi dintre noi. Poziţia este ideală pentru dimineţile somnoroase care pot începe foarte bine cu o partidă de sex.
Seamănă oarecum cu mai bine cunoscuta poziţie a linguriţei. Femeia stă iniţial în poziţia linguriţei şi îşi miscă unul dintre picioare în faţă, pentru a oferi un mai bun acces partenerului. La rândul lui, bărbatul îşi pune un picior între picioarele ei semi-desfăcute şi caută poziţia ideală în care o poate penetra.
Această poziţie necesită foarte puţin efort fizic şi permite o penetrare mai adâncă.
4. Marioneta sexy
Partenera trebuie să stea cu faţa la un perete, într-o poziţie asemănătoare unei percheziţii corporale, să îşi lase corpul relaxat şi să se aplece uşor, ţinându-se de perete. Bărbatul o va ţine puternic de şolduri, dând impresia că o poate manerva asemeni unei marionete.
5. Poziţia În oglindă
El stă întins pe spate şi ea se întinde peste el, după ce în prealabil s-a produspenetrarea, astfel cei doi au o suprafaţă de contact foarte mare, plăcerea fiind sporită.

Sursa: Marie Claire

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.