Evenimentul Zilei > Actualitate > Cristiano Ronaldo a marcat golul cu numărul 400
Cristiano Ronaldo a marcat golul cu numărul 400

Cristiano Ronaldo a marcat golul cu numărul 400

Portughezul Cristiano Ronaldo, 28 de ani, a mai stabilit un record. Supervedeta echipei de fotbal Real Madrid a marcat luni seară, în meciul cu Celta Vigo (scor 3-0) golul cu numărul 400! Ronaldo, autor al unei duble, a ajuns la cota 20 în acest sezon.

Cele 400 de goluri marcate au fost reuşite de Ronaldo în 652 de partide jucate pentru Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid şi naţionala Portugaliei.
Omagiu pentru Eusebio
Internaţionalul lusitan a dedicat cele două goluri înscrise în poarta lui Yoel memoriei lui Eusebio, înmormântat chiar în ziua partidei cu Celta Vigo. "Mulţumesc tuturor, în special Spaniei, pentru omagiul adus lui Eusebio. Era o persoană foarte apropiată de mine şi de toţi portughezii, iar golurile din această seară îi sunt dedicate lui. El m-a ajutat mult, este un exemplu pentru noi. Cu mare tristeţe spun că l-am pierdut pe unul dintre cei mai buni din lume", a spus Cristiano Ronaldo
Messi revine pe gazon
Rivalul lui Ronaldo, argentinianul Lionel Messi, "decarul" echipei FC Barcelona, va reveni azi pe gazon după accidentarea suferită în urmă cu două luni. Messi s-a lovit pe 10 noiembrie la piciorul stâng într-un meci cu Betis Sevilla, scor 4-1. Argentinianul şi-a reluat antrenamentele la începutul acestui an, pe 2 ianuarie, iar ieri medicii şi-au dat acordul ca el să poată juca azi, în meciul de Cupă Barça- Getafe.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: