Evenimentul Zilei > Monden > Zuckerberg a făcut gafa anului. Internauții, în delir. Postarea a devenit virală
Zuckerberg a făcut gafa anului. Internauții, în delir. Postarea a devenit virală

Zuckerberg a făcut gafa anului. Internauții, în delir. Postarea a devenit virală

Mark Zuckerberg, fondatorul companiei Facebook, a stârnit hohote de râs în mediul online după ce a fost surprins într-o ipostază de-a dreptul caraghioasă.

Aflat într-o vacanță în Hawaii, Mark Zuckerberg a fost surprins făcând surf, dar nu oricum, ci dat dat cu un strat extrem de gros de cremă de soare pe fața, care este în totalitate albă, și îmbrăcat gros, în mijlocul oceanului, în miezul verii.

Imaginile apărute pe Twitter i-au amuzat teribil pe internați, care au făcut glume despre cantitatea industrială de cremă folosită și la postura bizară în care acesta a fost fotografiat, scrie New York Post.

În urmă cu trei săptămâni, localnicii insulei Kauai, Hawaii, i-au solicitat CEO-ului Facebook să nu le mai colonizeze insula, declarând că acesta dă în judecată localnicii pentru a constui o vilă pe pământul lor.

Acuzații de abuz, hărțuire și rasism

În urmă cu câteva luni, mai mulți angajați ai CEO-ului Facebook, Mark Zuckerberg și ai soției acestuia, Priscilla Chan, au depus plângeri pentru abuz, rasism, hărțuire sexuală și transfobie față de alți colegi.

O investigație a publicației Business Insider, citată de Daily Mail, scoate la iveală un mediu de lucru tensionat și conflictual în cadrul uneia dintre cele mai bogate familii din lume.

Biroul personal al familiei Zuckerberg – West Street – este cel care se ocupă de angajarea asistenților, ajutoarelor personale, dădacelor, bucătarilor, șoferilor, medicilor personali și bodyguarzilor.

Potrivit unui raport, o asistentă de 26 de ani a susținut că, în decembrie 2017, un bărbat, care se ocupa de gestionarea proprietăților lui Zuckerberg în Hawaii, estimate la 100 de milioane de dolari, a atacat-o.

Se pare că cei doi ar fi băut împreună, după care s-ar fi luat la ceartă, tânăra susținând că s-ar trezit a doua zi cu vânătăi pe corp. Poliția a completat un raport în urma incidentului, însă nu a fost depusă o plângere oficială.

Biroul lui Zuckerberg ar fi efectuat o investigație internă, care a concluzionat că nu există dovezi că rănile ar fi fost provocate de un coleg.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News