Zotta, acuzat că a sunat patru jucători ai Vasluiului!

Zotta, acuzat că a sunat patru jucători ai Vasluiului!

Meciul FC Vaslui - Rapid, programat mâine seară (ora 20.30, Digi Sport), derby-ul etapei a 18-a din Liga I, este precedat de un scandal mai încins decât războaiele clasice dinaintea jocurilor cu miză.

Constantin Zotta, preşedintele Rapidului, a fost acuzat de Adrian Porumboiu, patronul "galben-verzilor", că i-ar fi sunat pe patru dintre jucătorii care vor fi titulari în echipa lui Viorel Hizo.

Zotta a lucrat până de curând chiar la FC Vaslui, iar acum este bănuit că ar fi încercat să obţină "bunăvoinţa" unor adversari! "Să vină DNA-ul!"

"Am întrebat jucătorii dacă au fost sunaţi de cineva de la Rapid. Şi mi-au zis că i-a sunat Zotta! Patru au recunoscut de faţă cu toată echipa. Regulamentele sunt foarte clare. Cum ar fi să-l sun acum pe Pancu? Zotta le-a promis că îi transferă în Rusia. Nemernicul ăsta! Categoric a fost o tentativă de corupţie. Am avut o discuţie de 30 de minute cu jucătorii şi la final m-am gândit să îi întreb asta. Un jucător mi-a zis că Zotta i-a zis că are pentru el o echipă din Rusia, pe bani foarte mulţi. Al doilea, că l-a sunat tot aşa, pentru un transfer, poate merge la Rapid. Ar fi culmea să mă dea în judecată orice derbedeu din fotbalul românesc! Vom face plângere la Ligă, peste tot. Cum să suni un jucător advers în preajma unui asemenea meci!?", a tunat ieri Adrian Porumboiu, la Sport.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Contantin Zotta n-a negat că ar fi vorbit cu jucătorii, dar spune că nu le-a propus nimic "indecent": "Am mai vorbit cu cei de la Vaslui după ce am plecat, dar este normal. Eu o să mă duc să fac o plângere la DNA, eu cer asta. Să fie scoase toate convorbirile. Nu m-a concediat pe mine Adrian Porumboiu, am plecat pentru că nu m-a plătit, mă judec cu el pentru asta. Mă pufneşte râsul, dar îi cunosc strategiile".