Evenimentul Zilei > Sport > Ze Maria ar putea antrena în Giulești
Ze Maria ar putea antrena în Giulești

Ze Maria ar putea antrena în Giulești

La partida de sâmbătă dintre Rapid și Steaua, în tribunele stadionului din Giulești și-a făcut apariția și fostul internațional brazilian Ze Maria.

Sud-americanul a urmărit jocul alături de Angelo Massone, potențialul investitor al grupării din Grant. Astfel, brazilianul ar putea deveni noul antrenor al Rapidului, iar pe tot parcursul meciului și-a notat mai multe detalii legate de ceea ce s-a întâmplat pe teren.

Dacă nu e Massone, e afaceristul Moraru

Cum nu se ivește niciun semn din partea italianului Massone, pentru Rapid a mai apărut un personaj care pare a fi interesat de preluarea „Farmecului vieții”. Așadar, Valerii Moraru este un om de afaceri din Republica Moldova și deține mai multe fabrici de apă minerală, dar și o firmă de transporturi, având o avere de 35 de milioane de euro.

Ion Butoi, fostul președinte al Concordiei Chiajna, este cel care a intermediat discuțiile dintre afaceristul moldovean și acționarul majoritar al giuleștenilor, Adrian Zamfir. „Eu l-am băgat pe domnul Moraru în fotbal. Dânsul a purtat unele discuții cu acționarii clubului Rapid, mai multe amănunte nu vă pot oferi acum”, a declarat fostul oficial al Concordiei.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: