Pe lângă coafeză, în camera de hotel s-ar mai fi aflat stilistul ei, împreună cu doi bodyguarzi, care  o aşteptau pe Whitney. După mai mult de o oră, cei patru s-au îngrijorat. După ce coafeza ei a găsit-o sub apă, unul dintre bodyguarzi a încercat să o resusciteze, iar atunci a fost chemat şi personalul care se ocupa de pază.

Whitney Houston ar fi luat în mai multe rânduri Xanax înaintea concertelor, deoarece avea atacuri de panică. Deşi nu a fost văzută luând pastile, vedeta le spunea apropiaţilor când o făcea. Totuşi, Whitney nu ar fi menţionat, ieri, nimic despre medicamente. Mai mult, cântăreaţa era într-o stare psihică bună şi entuziastă în legătură cu show-ul său din acea seară.  
Cântăreaţa lua Xanax, un medicament folosit în tratarea anxietăţii şi a depresiei, care ar fi avut un efect sedativ asupra ei. Apropiaţii regretatei cântăreţe au povestit că ea avea o reţetă pentru Xanax, medicamentul care i-ar fi adus acesteia sfârşitul.
Xanax-ul are un puternic efect sedativ în combinaţie cu alcoolul, ceea ce ar fi adormit-o pe cântăreaţă în timp ce se afla în cadă.
Poliţiştii din Beverly Hills nu au găsit droguri în cameră, însă au dat peste mai multe cutii de medicamente.
În cameră nu s-a găsit nici alcool, însă angajaţii hotelului au declarat că Whitney Houston "a petrecut din greu" cu un grup de prieteni, în seara de dinaintea morţii.
Aceştia au relatat că, în ciuda premiilor Grammy care i-au ţinut ocupaţi, au fost deranjaţi de grupul zgomotos, din care făcea parte şi diva pop.
Corpul divei a fost dus la morgă pentru a se stabili cauza decesului.
CITIȚI ȘI:

  • Diva pop Whitney Houston a murit într-o cameră de hotel din Beverly Hills. Cauza decesului, necunoscută | VIDEO
  • Vedetele deplâng moartea lui Whitney Houston
  • Whitney Houston: o carieră excepţională oprită de droguri
  • Ultimul film în care a jucat Whitney Houston va apărea pe 10 august
  • Viaţa lui Whitney Houston în imagini | FOTO