O nouă funcție WhatsApp. Utilizatorii se vor putea loga mai ușor

O nouă funcție WhatsApp. Utilizatorii se vor putea loga mai ușor O nouă funcție WhatsApp. Are termen până în martie. Sursa Foto: Arhiva EVZ

WhatsApp lansează opțiunea de logare. Utilizatorii vor putea folosi această aplicație mult mai ușor. Ei trebuie doar să facă cel mai recent update al aplicației.

WhatsApp a început să implementeze o nouă facilitate, prin care utilizatorii pot adăuga o adresă de e-mail propriului cont. Cei care au făcut ultimul update al aplicației deja pot beneficia de această funcție.

WhatsApp introduce logarea prin e-mail

Adresa va putea fi folosită, în momentul logării în cadrul serviciului, pentru a primi codul necesar verificării identității, ca alternativă la trimiterea prin SMS. Această setare se găsește la Settings - Account - Email address.

Ne puteți urmări și pe Google News

Numărul de telefon va fi în continuare necesar pentru autentificare. Adresa de e-mail va putea fi doar folosită pentru trimiterea codului de verificare. De această funcție beneficiază, momentan, doar cei cu iPhone, potrivit Profit.

O altă funcție WhatsApp

WhatsApp a introdus și funcția de chat vocal pentru grupuri mari. Aceasta permite utilizatorilor să se alăture şi să iasă, fără a deranja toți membrii grupului. Funcția de chat vocal a fost lansată pentru dispozitivele iOS și Android.

Aplicația WhatsApp

O nouă funcție WhatsApp. Utilizatorii se vor putea loga mai ușor. Sursa foto: Pixabay.com

Noua funcție este disponibilă pentru grupuri de la 33 la 128 de participanți. Aceasta le permite utilizatorilor să participe la conversații live cu grupuri mari. Utilizatorii vor primi o notificare silențioasă și pot alege să se alăture chatului vocal oricând doresc.

WhatsApp subliniază că noua funcție de chat vocal suportă multitasking-ul, permițând utilizatorilor să rămână conectați în apel și să trimită mesaje text în același timp. Chat-urile vocale sunt de asemenea criptate, ceea ce înseamnă că doar participanții pot vedea și auzi conversația.

A fost introdus și un cod secret

Aplicația a pregătit și un cod secret prin care utilizatorii vor putea să își ascundă conversațiile de ochii curioșilor. Meta își dorește ca fiecare utilizator al aplicației să fie în siguranță atunci când trimite sau primește poze ori mesaje. Cu ajutorul acestui cod, conversațiile utilizatorilor vor fi în siguranță.

„Introducerea unui cod secret va permite utilizatorilor să găsească cu ușurință chat-urile blocate chiar și în bara de căutare a aplicației. În plus, configurarea unui cod secret va permite utilizatorilor să blocheze chat-urile chiar și de pe dispozitivele însoțitoare”, explică WABetinfo.