Evenimentul Zilei > Monden > Vulpiţa şi Viorel la Acces direct, partea neştiută! Clauze de coşmar pentru cei doi
Vulpiţa şi Viorel la Acces direct, partea neştiută! Clauze de coşmar pentru cei doi

Vulpiţa şi Viorel la Acces direct, partea neştiută! Clauze de coşmar pentru cei doi

Vulpiţa şi Viorel câştigă bani frumoşi la Acces direct, dar asta este doar partea frumoasă a poveştii lor de succes.

Având în vedere fragilitatea strategică a celor două personaje vasluiene, mai ales a Veronicăi Stegaru, alias Vulpiţa, producătorii emisiunii au luat măsuri.

Pentru a preîntâmpina scurgeri accidentale de informaţii din culisele emisiunii Acces direct, şefii Antenei 1 le-au impus acestor nişte clauze speciale.

Din decembrie, de când au fost lansaţi pe micile ecrane cei doi soţi Stegaru, Acces direct are audienţele asigurate, astfel că producătorii nu-şi permit niciun risc inutil.

Astfel, conform cancan.ro, „deși pe TV sunt vedetele Antenei 1, se pare că viața lor nu ar fi tocmai ușoară de când au venit în Capitală”.

Chiar dacă Veronica și Viorel Stegaru ar fi mulțumiți de traiul pe care îl duc, apariţiile lor „pe sticlă” sunt condiţionate de anumite condiții drastice.

„Potrivit informațiilor oferite de surse D.A.S. categoria A, din apropierea emisiunii, Vulpița și Viorel ar avea clauze stricte în contractul de colaborare cu Antena 1.

(…) «Veronica și Viorel sunt de-a dreptul sechestrați de echipa Acces Direct. După ce s-au mutat împreună în apartamentul din București, ei au fost tot timpul supravegheați, 24/24, de către Acces.

În weekenduri au mai mereu filmări, iar, atunci când nu filmează, sunt verificați de reporteri. Reporterii vin la ei acasă, nu îi anunță, ca să vadă dacă respectă clauzele din contract.

Atunci când nu pot ajunge la ei acasă, îi sună tot timpul, îi verifică. Practic, ei nu au prieteni, nu au viață personală, nu pot face nimic în afara emisiunii.

Și cumpărăturile le fac tot reporterii pentru ei, numai să nu iasă din casă.
Dar lor le convine, ei se cred vedete și sunt fericiți cu viața lor.»”, arată sursa citată.

Firi mai naive – aşa cum i-a numit adesea chiar Mirela Vaida (prezentatoarea Acces direct) -, Vulpiţa şi Viorel sunt mulţumiţi cu viaţa lor.

Pentru doi oameni izvorâţi din obscuritatea Blăgeştiului, reflectoarele şi bancnotele ce derivă din filamentul lor fac din orice clauză o adiere dulce de vară…

sursa: cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: