Evenimentul Zilei > Monden > Vulpiţa şi Viorel au dat lovitura vieţii după ce Acces direct a renunţat la ei. E bombă!
Vulpiţa şi Viorel au dat lovitura vieţii după ce Acces direct a renunţat la ei. E bombă!

Vulpiţa şi Viorel au dat lovitura vieţii după ce Acces direct a renunţat la ei. E bombă!

Vulpiţa şi Viorel au plecat de la Acces direct, dar perioada petrecută la Antena 1 va rămâne poate cea mai mare realizare din viaţa lor.

În urma întreruperii colaborării cu emisiunea care i-a transformat din doi anonimi sosiţi din Blăgeşti în staruri naţionale, ei au rămas cu sume frumoase.

Conform surselor cancan.ro. Veronica şi Viorel încasau lunar 2.000 de euro pentru colaborarea cu Antena 1. În plus, aveau casa şi masa asigurată.

Mai mult, cei doi aveau şi un şofer şi o maşină la dispoziţie, astfel că toate cheltuielile făcute de Trustul Intact cu ei sunt cu siguranţă mai mari de 12.000 euro.

Soţii Stegaru au lucrat la Acces aproximativ 6 luni, dar se pare că neînţelegerile cu prezentatoarea Mirela Vaida le-ar fi fost fatale.

În plus, cei doi nu se mai înţelegeau şi conflictele dintre ei se acutizaseră, astfel că producătorii show-ului de la Antena 3 au decis că e vreme pentru marele final.

Dincolo de informaţiile care vin dinspre Acces direct, este posibil ca încetarea colaborării să aibă o altă explicaţie şi în audienţe.

Dacă ne gândim că 6 luni ei au fost în prim-plan zi de zi, este posibil ca publicul emisiunii Acces direct să se fi săturat de cele două personaje.

Revenind la confilctul cu Mirela Vaida, se pare că prezentatoarea ar fi avut ultimul cuvânt cu privire la încetarea colaborării cu Veronica Stegaru.

„Se poate și fără Vulpița. Îi sună pe toți din redacție de aseară. Pe toți ne minte că a fost violată, bătută. Face ea ce face și are această putere de manipulare.

Ea când plânge, plânge pe bune. Asta este ea, nu știe ce vrea”, a spus Mirela Vaida în ediţia de miercuri a emisiunii Acces direct.

„Se încheie 6 luni din care, din păcate pentru tine, Veronica, nu te-ai ales cu nimic. Fă ce vrei, s-a ales praful de tot.

Tu rămâi acolo (n.r. – la Blăgeşti, comuna din judeţul Vaslui în care a revenit Veronica Stegaru, alias Vulpiţa), îți vezi de viața ta cu cine vrei”, a mai spus Vaida.

Surse apropiate show-ului Acces Direct au povestit că Veronica şi Viorel Stegaru au ajuns la un moment dat să nu-şi mai vadă lungul nasului.

Vulpiţa şi Viorel au uitat că veniseră din Blăgeşti la Bucureşti, au crezut că sunt iubiți sunt de public şi au avut impresia că sunt mari vedete.

Din momentul în care au simţit gustul celebrităţii, nici Vulpița și nici Viorel nu au mai fost la fel. Ambii au început să aibă pretenții din ce în ce mai mari.

Echipa de la Acces direct n-a tolerat schimbarea de atitudine. În plus, producătorii au fost deranjaţi şi de relaţia dintre Vulpiţa şi Emily Burghelea.

Se pare că Veronica ar fi păstrat legătura și ar fi comunicat des cu fosta asistentă tv care a detonat bomba când a spus că la Acces direct se ştie că Viorel îşi bate soţia.

„Aici ești angajată, nu un simplu invitat. Aici faci ceea ce ți se spune”, i-ar fi reproşat Mirea Vaida celei care a fost până la urmă doar o stea de carton…

sursa: cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: