Evenimentul Zilei > Monden > Vulpița revine pe firmament. Cum arată acum proaspăta mămică. Foto
Vulpița revine pe firmament. Cum arată acum proaspăta mămică. Foto

Vulpița revine pe firmament. Cum arată acum proaspăta mămică. Foto

Veronica Stegaru, alias Vulpița, apare din nou pe firmament. Ea a postat pe o pagina de socializare o primă poză după ce, în urmă cu o lună a devenit mamă pentru a doua oară. De această dată, tânăra a născut un băiețel.

Apariția un nou membru al familiei i-a bucurat pe părinți, Vulpița și Viorel. Tânăra a avut parte de o naștere ușoară și a adus pe lume un băiețele perfect sănătos. Cum are multe responsabilități, Vulpița a lipsit în ultima perioadă din mediul online, iar abia la o lună după ce a născut a postat prima fotografie.

Veronica Stegaru a apărut în mediul online după o lungă pauză. Tânăra a postat pe Insta Story prima fotografie după naștere, iar internauții s-au grăbit să vadă ce mai face proaspăta mămică. Vulpița și-a făcut un selfie din pat și le-a urat tuturor fanilor din mediul online „noapte bună”.

Vulpița, monitorizată permanent de mama soacră

Odată ieșiti din lumina reflectoarelor, Vulpița și Viorel s-au întors acasă. Cei doi încearcă să își construiască o viață frumoasă împreună, însă nori negri se mai abat uneori asupra lor din cauza mamei lui Viorel.

Se pare că femeia este foarte atentă la acțiunile Vulpiței și o monitorizează permanent. Mai mult, aceasta iar interzice tinerei să își folosească telefonul și chiar și să își viziteze părinții.

„O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții. Era odată la fântână și au întrebat-o: măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune, iar ea a zis că nu a mai vrut să stea(…) Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea. Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii”, au povestit vecinii cuplului.

Este de știut că Veronica și Viorel au avut probleme cu părinții bărbatului. Anul trecut, Vulpița nu a fost lăsată de soacra ei să-și vadă fetița.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: